Emre Mor, Adana Demirspor'a doğru!

SPOR 09.09.2023 - 15:19, Güncelleme: 09.09.2023 - 15:19
 

Emre Mor, Adana Demirspor'a doğru!

Konferans Ligi kadrosuna alınmayan Emre Mor gemileri yaktı. İsmail Kartal'ın onay vermesi durumunda Emre takımdan ayrılacak.

enerbahçe'nin Konferans Ligi ön eleme maçında Zimbru karşısında oyuna girdikten hemen sonra sakatlanan Emre Mor, takımın sonraki tüm karşılaşmalarını kaçırdı. Konferans Ligi'nde grup etabının kadrosunda yer almayan futbolcu, Adana Demirspor'a imza atabilir. Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Avrupa kadrosuna alınmadığı için büyük üzüntü yaşayan Emre Mor için Adana Demirspor devrede. İsmail Kartal'ın onay vermesi durumunda iki kulüp arasında transfer görüşmeleri başlayacak. Emre Mor'un da Adana Demirspor'a gitmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Fenerbahçe formasıyla 42 resmi maça çıkan Emre Mor, bu maçlarda 6 gol ve 3 asistlik katkı verdi.  
Konferans Ligi kadrosuna alınmayan Emre Mor gemileri yaktı. İsmail Kartal'ın onay vermesi durumunda Emre takımdan ayrılacak.

enerbahçe'nin Konferans Ligi ön eleme maçında Zimbru karşısında oyuna girdikten hemen sonra sakatlanan Emre Mor, takımın sonraki tüm karşılaşmalarını kaçırdı. Konferans Ligi'nde grup etabının kadrosunda yer almayan futbolcu, Adana Demirspor'a imza atabilir.

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Avrupa kadrosuna alınmadığı için büyük üzüntü yaşayan Emre Mor için Adana Demirspor devrede. İsmail Kartal'ın onay vermesi durumunda iki kulüp arasında transfer görüşmeleri başlayacak.

Emre Mor'un da Adana Demirspor'a gitmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Fenerbahçe formasıyla 42 resmi maça çıkan Emre Mor, bu maçlarda 6 gol ve 3 asistlik katkı verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.