Emeklilere 10 bin TL kredi imkanı!

EKONOMİ 08.04.2023 - 10:43, Güncelleme: 08.04.2023 - 10:43
 

Emeklilere 10 bin TL kredi imkanı!

Kamu bankaları 10 Bin TL ihtiyaç kredisi ödemesi haricinde Banka hesabı olan vatandaşlara Kredi ile mevduat hesabı başvurusu yaparak da ödeme veriyor.

60 yaş üzerinde emekli olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen Bu kampanyada Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan kişilere bankalar belirli şartlar dahilinde ödemeler vererek uygun faizlerle ihtiyaç kredisi kullandırmaktadır.  Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabınız ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri gerçekleştirilirken nakit ihtiyacı olup bireysel tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar hemen aynı gün içerisinde hesaplarınızı ödeme yatırarak da kullandırmaktadır. Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirerek 60 yaş üzerinde olmaları durumunda bireysel ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar ve başvurularını gerçekleştirmeleri halinde Kredi ödemelerini hesaplarına yatırabiliyor. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış olduğu emekli kampanyalarında 10.000 TL ihtiyaç kredisi ödemesi haricinde Banka hesabı olan vatandaşlara Kredi ile mevduat hesabı başvurusu yaparak da ödeme vermektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın resmi internet sitelerine giriş yaparak kampanya detayları hakkında bilgiler alabilirsiniz.  
Kamu bankaları 10 Bin TL ihtiyaç kredisi ödemesi haricinde Banka hesabı olan vatandaşlara Kredi ile mevduat hesabı başvurusu yaparak da ödeme veriyor.

60 yaş üzerinde emekli olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen Bu kampanyada Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan kişilere bankalar belirli şartlar dahilinde ödemeler vererek uygun faizlerle ihtiyaç kredisi kullandırmaktadır. 

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabınız ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri gerçekleştirilirken nakit ihtiyacı olup bireysel tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar hemen aynı gün içerisinde hesaplarınızı ödeme yatırarak da kullandırmaktadır.

Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirerek 60 yaş üzerinde olmaları durumunda bireysel ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar ve başvurularını gerçekleştirmeleri halinde Kredi ödemelerini hesaplarına yatırabiliyor.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış olduğu emekli kampanyalarında 10.000 TL ihtiyaç kredisi ödemesi haricinde Banka hesabı olan vatandaşlara Kredi ile mevduat hesabı başvurusu yaparak da ödeme vermektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ın resmi internet sitelerine giriş yaparak kampanya detayları hakkında bilgiler alabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.