Emekliler Bayram ikramiyelerini ne zaman alacak?

EKONOMİ 12.07.2020 - 12:15, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Emekliler Bayram ikramiyelerini ne zaman alacak?

12 milyon emeklinin bayram ikramiyelerini alacağı tarihler belli oldu.

Buna göre SSK emeklilerine 17-26 Temmuz, Bağkur emeklilerine 25-28 Temmuz arasında ikramiyeleri ödenecek. Memur emeklileri ise temmuz farkını, ağustos aylığını ve Kurban Bayramı ikramiyesini birlikte alacak.   Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihlerinde ödeneceğini açıkladı. Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıklarıyla hesaplara yatırılacağını belirtti.
12 milyon emeklinin bayram ikramiyelerini alacağı tarihler belli oldu.

Buna göre SSK emeklilerine 17-26 Temmuz, Bağkur emeklilerine 25-28 Temmuz arasında ikramiyeleri ödenecek. Memur emeklileri ise temmuz farkını, ağustos aylığını ve Kurban Bayramı ikramiyesini birlikte alacak.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihlerinde ödeneceğini açıkladı.


Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıklarıyla hesaplara yatırılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.