Eliaçık’tan Vali Çoşkun’a ziyaret!

06.10.2020 - 09:13, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Eliaçık’tan Vali Çoşkun’a ziyaret!

TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanı Muhammet Eliaçık, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun’u ziyaret etti.

“İstişare yaptık”   Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Eliaçık şu ifadelere yer verdi: “Kahraman şehrimize atanan sn. Valimiz Ömer Faruk ÇOŞKUN beyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Sayın Valimize ziyaret kapsamında TÜMKİAD hakkında, şehrimiz ve ülkemiz için yapacağımız ticari ve sosyal çalışmalar hakkında istişarede bulunduk.   Ziyaretimiz sonunda Sayın Valimize TÜMKİAD Kahramanmaraş’ın temsili Kahramanmaraş yöresel ürünlerini sandığını takdim ettik.”
TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanı Muhammet Eliaçık, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Çoşkun’u ziyaret etti.

“İstişare yaptık”

 

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Eliaçık şu ifadelere yer verdi: “Kahraman şehrimize atanan sn. Valimiz Ömer Faruk ÇOŞKUN beyi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Sayın Valimize ziyaret kapsamında TÜMKİAD hakkında, şehrimiz ve ülkemiz için yapacağımız ticari ve sosyal çalışmalar hakkında istişarede bulunduk.

 

Ziyaretimiz sonunda Sayın Valimize TÜMKİAD Kahramanmaraş’ın temsili Kahramanmaraş yöresel ürünlerini sandığını takdim ettik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.