Eliaçık, Şehrimizde lobi gücü oluşturmayı hedefliyoruz!

EKONOMİ 03.10.2020 - 11:02, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Eliaçık, Şehrimizde lobi gücü oluşturmayı hedefliyoruz!

TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanı Muhammet Eliaçık, Maraş Fısıltı’ya önemli açıklamalarda bulundu.

Eliaçık, “TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanlığı hiçbir siyasi düşüncenin arkasına sığınmadan sadece hedefi vatan, millet ve bayrak şuuruyla hareket eden, tüm iş insanlarını bünyesinde barındırmayı hedefliyor.”dedi.   “Ticaret odasına damga vurduk”   TÜMKİAD’ın kuruluşunun ilk yılında İstanbul ticaret odasına damga vurduğuna dikkat çeken başkan Muhammet Eliaçık, “TÜMKİAD 2017 yılında genel başkanımız Nihat Tanrıkulu ve genel başkan vekilimiz Ahmet Aygün tarafından kurulmuştur. Kuruluş amacı ise iş dünyası için bir boşluğu doldurmaktır.      2020 yılı itibarıyla da 20 il başkanlığının üzerinde ve yurtdışında Rusya’da da temsilciliğimiz açarak yolumuza devam ediyoruz. Kuruluşumuzdan 7 ay gibi bir sürede İstanbul ticaret odasına damga vurduk. İlk yılımızda ticaret odasına 15 üye kazandırdık. Buda STK olarak büyük bir başarıdır. 2018 yılında Türkiye’nin en iyi STK ödülüne layık görüldük. Çalışmalarına sadece ticaret odaklı vatan, millet ve bayrak bütünüyle bakıyoruz.”diye konuştu.     “Hiçbir siyasi düşüncenin arkasına sığınmıyoruz”   Kahramanmaraş’ta TÜMKİAD’a ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini kaydeden Eliaçık şunları söyledi: “Bizlerde 1 ay önce il başkanlığı görevine atandık. Artık şehrimizde hiç ayrım yapmadan sadece şehrimize değer katacak insanlarını toplamayı bunlarla bir lobi gücü oluşturmayı hedefliyoruz. Bizler önce kendimizi geliştireceğiz sonrasında ise şehrimizin kalkınmasına katkı sunacağız. TÜMKİAD’a ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.  Üye çalışmalarımız devam ediyor. Bir ay gibi kısa bir sürede şehrimizde 25 üye’yi aştık. Kısa bir sürede bu üyeyi toplamak benim nazarımda bir başarıdır. İlk yılda üye hedefimiz 50 sayısını yakalamak olacak. Şuanda TÜMKİAD’ın gençlik komisyonu sadece genel merkez nazarında var.     Biz bunu inşallah Allah nasip ederse Türkiye’de ilk defa şehrimizde yapılandıracağız. İl başkanı genç olunca doğal olarak ekibi de genç oluyor. Genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. Şuanda 10 kişilik il yönetimimiz var. Bunların içerisinde genellikle sanayici ağırlıklı kişiler mevcut ama her alandan kişileri yönetimimize almaya gayret ettik. TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanlığı hiçbir siyasi düşüncenin arkasına sığınmadan sadece hedefi vatan millet ve bayrak şuuruyla hareket eden tüm iş insanlarını bünyesinde barındırmayı hedefliyor. Bu şehir için bir şeyler katma hayali ve hedefi olan kişileri derneğimize bekliyoruz.”
TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanı Muhammet Eliaçık, Maraş Fısıltı’ya önemli açıklamalarda bulundu.

Eliaçık, “TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanlığı hiçbir siyasi düşüncenin arkasına sığınmadan sadece hedefi vatan, millet ve bayrak şuuruyla hareket eden, tüm iş insanlarını bünyesinde barındırmayı hedefliyor.”dedi.

 

“Ticaret odasına damga vurduk”

 

TÜMKİAD’ın kuruluşunun ilk yılında İstanbul ticaret odasına damga vurduğuna dikkat çeken başkan Muhammet Eliaçık, “TÜMKİAD 2017 yılında genel başkanımız Nihat Tanrıkulu ve genel başkan vekilimiz Ahmet Aygün tarafından kurulmuştur. Kuruluş amacı ise iş dünyası için bir boşluğu doldurmaktır.

 

 

 2020 yılı itibarıyla da 20 il başkanlığının üzerinde ve yurtdışında Rusya’da da temsilciliğimiz açarak yolumuza devam ediyoruz. Kuruluşumuzdan 7 ay gibi bir sürede İstanbul ticaret odasına damga vurduk. İlk yılımızda ticaret odasına 15 üye kazandırdık. Buda STK olarak büyük bir başarıdır. 2018 yılında Türkiye’nin en iyi STK ödülüne layık görüldük. Çalışmalarına sadece ticaret odaklı vatan, millet ve bayrak bütünüyle bakıyoruz.”diye konuştu.

 

 

“Hiçbir siyasi düşüncenin arkasına sığınmıyoruz”

 

Kahramanmaraş’ta TÜMKİAD’a ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini kaydeden Eliaçık şunları söyledi: “Bizlerde 1 ay önce il başkanlığı görevine atandık. Artık şehrimizde hiç ayrım yapmadan sadece şehrimize değer katacak insanlarını toplamayı bunlarla bir lobi gücü oluşturmayı hedefliyoruz. Bizler önce kendimizi geliştireceğiz sonrasında ise şehrimizin kalkınmasına katkı sunacağız. TÜMKİAD’a ilgi her geçen gün artarak devam ediyor.  Üye çalışmalarımız devam ediyor. Bir ay gibi kısa bir sürede şehrimizde 25 üye’yi aştık. Kısa bir sürede bu üyeyi toplamak benim nazarımda bir başarıdır. İlk yılda üye hedefimiz 50 sayısını yakalamak olacak. Şuanda TÜMKİAD’ın gençlik komisyonu sadece genel merkez nazarında var.

 

 

Biz bunu inşallah Allah nasip ederse Türkiye’de ilk defa şehrimizde yapılandıracağız. İl başkanı genç olunca doğal olarak ekibi de genç oluyor. Genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. Şuanda 10 kişilik il yönetimimiz var. Bunların içerisinde genellikle sanayici ağırlıklı kişiler mevcut ama her alandan kişileri yönetimimize almaya gayret ettik. TÜMKİAD Kahramanmaraş il başkanlığı hiçbir siyasi düşüncenin arkasına sığınmadan sadece hedefi vatan millet ve bayrak şuuruyla hareket eden tüm iş insanlarını bünyesinde barındırmayı hedefliyor. Bu şehir için bir şeyler katma hayali ve hedefi olan kişileri derneğimize bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.