Eliaçık, çocuk gülerse, hayat güler!

AKTÜEL 09.10.2021 - 14:51, Güncelleme: 09.10.2021 - 14:51
 

Eliaçık, çocuk gülerse, hayat güler!

TÜMKİAD Kahramanmaraş şube başkanı Muhammet Eliaçık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Baydemirli mahallesindeki Boybeyli İlköğretim okulundaki öğrencilere sürpriz yaptı.

Yapmış oldukları sürprizi sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Eliaçık, “Sosyal faaliyetler komisyonumuz tarafından organize edilen etkinlikte öğrencilerimize palyaço gösterisi ve uçurtma uçurma gösterisi ile hem eğlendirdik, hem de gönüllerine dokunduk. Yüzlerde oluşan tebessüm her şeye değerdi.”dedi   İşte Muhammet Eliaçık’ın o paylaşımı; “Baydemirli Mahallesi Boybeyli İlk Öğretim okuluna öğrenci kardeşlerimize sürpriz yaparak ziyarette bulunduk. Sosyal faaliyetler komisyonumuz tarafından organize edilen etkinlikte öğrencilerimize palyaço gösterisi ve uçurtma uçurma gösterisi ile hem eğlendirdik, hem de gönüllerine dokunduk. Yüzlerde oluşan tebessüm her şeye değerdi.   Öğrencilerimizin okulda daha sonra kullanımı için birçok araç ve gereçte derneğimiz tarafından karşılandı. Her fırsatta eğitime destek vermeye devam edeceğiz.”  
TÜMKİAD Kahramanmaraş şube başkanı Muhammet Eliaçık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Baydemirli mahallesindeki Boybeyli İlköğretim okulundaki öğrencilere sürpriz yaptı.

Yapmış oldukları sürprizi sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Eliaçık, “Sosyal faaliyetler komisyonumuz tarafından organize edilen etkinlikte öğrencilerimize palyaço gösterisi ve uçurtma uçurma gösterisi ile hem eğlendirdik, hem de gönüllerine dokunduk. Yüzlerde oluşan tebessüm her şeye değerdi.”dedi

 

İşte Muhammet Eliaçık’ın o paylaşımı; “Baydemirli Mahallesi Boybeyli İlk Öğretim okuluna öğrenci kardeşlerimize sürpriz yaparak ziyarette bulunduk. Sosyal faaliyetler komisyonumuz tarafından organize edilen etkinlikte öğrencilerimize palyaço gösterisi ve uçurtma uçurma gösterisi ile hem eğlendirdik, hem de gönüllerine dokunduk. Yüzlerde oluşan tebessüm her şeye değerdi.

 

Öğrencilerimizin okulda daha sonra kullanımı için birçok araç ve gereçte derneğimiz tarafından karşılandı. Her fırsatta eğitime destek vermeye devam edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.