Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan genel başkanlığı mı istedi?

POLİTİKA 05.06.2023 - 19:07, Güncelleme: 08.06.2023 - 22:03
 

Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan genel başkanlığı mı istedi?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan genel başkanlığı mı istedi? İşte gündeme gelen flaş iddia!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan  genel başkanlığı mı istedi? İşte gündeme gelen flaş iddia! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.  Görüşmenin perde arkasını Sözcü'deki köşesine taşıyan İsmail Saymaz, bir iddiada bulundu. Saymaz, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun partiyi olağan kurultuya götürmek için anlaştığını söyledi: "Baba-oğul" bütün yönetimin değişebileceği demokratik sürecin işlemesi için partiyi en kısa sürede olağan kurultaya götürmekte anlaştı. Kılıçdaroğlu aday olacak mı? Bana kalırsa liderliğe devam etmek isteyecektir. Bu arada CHP’de parti içi dengelere göre yönetim belirleniyor. Kılıçdaroğlu sonrası için adı geçen lider adaylarından Manisa Milletvekili Özgür Özel, grup başkanlığına atandı. İmamoğlu’nun ekibinden Gökhan Günaydın başkan vekilliğine getirildi. MYK’da da aynı dengenin gözetileceği ifade ediliyor. İmamoğlu’na yakın Gökhan Zeybek ile Canan Kaftancıoğlu’na yakın Zeynel Emre’nin MYK’ya girebileceği belirtiliyor.”  
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan genel başkanlığı mı istedi? İşte gündeme gelen flaş iddia!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan  genel başkanlığı mı istedi? İşte gündeme gelen flaş iddia!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.  Görüşmenin perde arkasını Sözcü'deki köşesine taşıyan İsmail Saymaz, bir iddiada bulundu.

Saymaz, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun partiyi olağan kurultuya götürmek için anlaştığını söyledi: "Baba-oğul" bütün yönetimin değişebileceği demokratik sürecin işlemesi için partiyi en kısa sürede olağan kurultaya götürmekte anlaştı.

Kılıçdaroğlu aday olacak mı? Bana kalırsa liderliğe devam etmek isteyecektir. Bu arada CHP’de parti içi dengelere göre yönetim belirleniyor.

Kılıçdaroğlu sonrası için adı geçen lider adaylarından Manisa Milletvekili Özgür Özel, grup başkanlığına atandı. İmamoğlu’nun ekibinden Gökhan Günaydın başkan vekilliğine getirildi.

MYK’da da aynı dengenin gözetileceği ifade ediliyor. İmamoğlu’na yakın Gökhan Zeybek ile Canan Kaftancıoğlu’na yakın Zeynel Emre’nin MYK’ya girebileceği belirtiliyor.”

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.