Ekinözü Sosyal Tesisinde Sona Doğru

KÜLTÜR 07.03.2019 - 15:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Ekinözü Sosyal Tesisinde Sona Doğru

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde yapılmakta olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nde sona gelindi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan sosyal tesis ve taziye evi 3 katlı olarak inşa edildi. 1870 metrekare alana sahip olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine sunulacak. Sosyal tesis ve taziye evi olarak 3 katlı inşa edilen yapıda aynı zamanda taziye evi, yaşlılar dinlenme salonu, konferans salonu, kütüphane, okuma salonu gibi bölümler yer alıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde yapılmakta olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nde sona gelindi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan sosyal tesis ve taziye evi 3 katlı olarak inşa edildi. 1870 metrekare alana sahip olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri önümüzdeki günlerde halkımızın hizmetine sunulacak.

Sosyal tesis ve taziye evi olarak 3 katlı inşa edilen yapıda aynı zamanda taziye evi, yaşlılar dinlenme salonu, konferans salonu, kütüphane, okuma salonu gibi bölümler yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.