Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube İş Yeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

23.03.2019 - 18:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube İş Yeri Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu, Şube Genel Kurulu ile formatör eğitimi alan iş yeri temsilcileriyle bir araya geldi.

Barıtçıoğlu Et Lokantasında Şube Genel Kurulu ve iş yeri temsilcileriyle düzenlenen toplantıya yoğun katılım sağlandı. Toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan Furkan 2018 yılı seçim sürecinin tamamlandığını belirterek bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti. Furkan, 2019 yılı Mayıs ayının mutabakat ayı olması hasebiyle yeni üyeliklerin yapılması ve mutabakatta yetki devamı için üyelerden çaba içerisinde olmalarını istedi. Üyelerden gelen talep, öneri ve dileklerin dinlendiği toplantıda Genel Kurul üyeleri ve işyeri temsilcileri organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Yönetim Kurulu, Şube Genel Kurulu ile formatör eğitimi alan iş yeri temsilcileriyle bir araya geldi.

Barıtçıoğlu Et Lokantasında Şube Genel Kurulu ve iş yeri temsilcileriyle düzenlenen toplantıya yoğun katılım sağlandı. Toplantıda konuşan Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş 2 Nolu Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan Furkan 2018 yılı seçim sürecinin tamamlandığını belirterek bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür etti. Furkan, 2019 yılı Mayıs ayının mutabakat ayı olması hasebiyle yeni üyeliklerin yapılması ve mutabakatta yetki devamı için üyelerden çaba içerisinde olmalarını istedi.

Üyelerden gelen talep, öneri ve dileklerin dinlendiği toplantıda Genel Kurul üyeleri ve işyeri temsilcileri organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.