Edeler Ankara’dan Eli Boş Dönüyor!

SPOR 21.04.2019 - 18:26, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Edeler Ankara’dan Eli Boş Dönüyor!

Kahramanmaraşspor, Etimesgut Belediyespor'a konuk oldu.

TFF 2.kırmızı  grupta 32.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Etimesgut Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.   Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadında oynanan müsabaka saat 15:30'da başladı.   Etimesgut Belediyespor, Kahramanmaraşspor karşılaşmasını Kocaeli bölgesinden  Sabit Selvi yönetti. Kocaeli bölgesinden  Cankut Gönenç 1. Yardımcı Hakem, Çanakkale  Tuncay Ercan ise 2. Yardımcı Hakem olarak görev yaptı.  TFF 2.kırmızı  grupta Kahramanmaraşspor, 38 Puanda kaldı.  Etimesgut Belediyespor ise 52 Puana yükseldi.   
Kahramanmaraşspor, Etimesgut Belediyespor'a konuk oldu.

TFF 2.kırmızı  grupta 32.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Etimesgut Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.
 
Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadında oynanan müsabaka saat 15:30'da başladı.  
Etimesgut Belediyespor, Kahramanmaraşspor karşılaşmasını Kocaeli bölgesinden  Sabit Selvi yönetti. Kocaeli bölgesinden  Cankut Gönenç 1. Yardımcı Hakem, Çanakkale  Tuncay Ercan ise 2. Yardımcı Hakem olarak görev yaptı. 
TFF 2.kırmızı  grupta Kahramanmaraşspor, 38 Puanda kaldı.  Etimesgut Belediyespor ise 52 Puana yükseldi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.