Edebiyat Atölyesi dönem sonu faaliyetini tamamladı!

KÜLTÜR 15.01.2020 - 10:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Edebiyat Atölyesi dönem sonu faaliyetini tamamladı!

Beyza Fen ve Anadolu Lisesi Edebiyat Atölyesi dönem sonu faaliyetini tamamladı.

Konu hakkında açıklama yapan okul müdürü Mehmet Ali Günay: “Ne kadar çok okusak da bir türlü mezun olamayacağımız bir üniversite olan Üstad Necip Fazıl'ın fikir çilesini ve yaşantısını,  sahneye aktarılmış muazzam eseri " Reis Bey " ve " O ve Ben" kitapları çerçevesinde idrak etmeye çalıştık.   Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Görevlisi Memduh Atalay hocamızın şiirsel üslubu ve etkili hitabetiyle üstadın eserlerini dinleyen ve değerlendiren öğrencilerimiz; şair, yazar, mütefekkir ve Büyük Doğu hareketiyle bir davanın bayraktarlığını yapan Necip Fazıl'ı tanıdı.   Değerli büyüğümüz Memduh Atalay'a katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, değerleriyle barışık, fikir ve üslup sahibi gençlerin yollarının daima açık olmasını diliyoruz.” Diye konuştu.
Beyza Fen ve Anadolu Lisesi Edebiyat Atölyesi dönem sonu faaliyetini tamamladı.

Konu hakkında açıklama yapan okul müdürü Mehmet Ali Günay: “Ne kadar çok okusak da bir türlü mezun olamayacağımız bir üniversite olan Üstad Necip Fazıl'ın fikir çilesini ve yaşantısını,  sahneye aktarılmış muazzam eseri " Reis Bey " ve " O ve Ben" kitapları çerçevesinde idrak etmeye çalıştık.

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Görevlisi Memduh Atalay hocamızın şiirsel üslubu ve etkili hitabetiyle üstadın eserlerini dinleyen ve değerlendiren öğrencilerimiz; şair, yazar, mütefekkir ve Büyük Doğu hareketiyle bir davanın bayraktarlığını yapan Necip Fazıl'ı tanıdı.

 

Değerli büyüğümüz Memduh Atalay'a katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, değerleriyle barışık, fikir ve üslup sahibi gençlerin yollarının daima açık olmasını diliyoruz.” Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.