E-devlet’ten bu yapmayana ceza verilecek!

AKTÜEL 26.10.2022 - 18:58, Güncelleme: 26.10.2022 - 18:58
 

E-devlet’ten bu yapmayana ceza verilecek!

İkametgahı değişenlerin e-devlet üzerinden güncelleme yapmaları gerekiyor. Bunu yapmayana ceza verilecek.

Taşınma sebebiyle ikametgahı değişen kişilerin e-devlet üzerinden bu durumu bildirilmesi halinde ceza uygulanacak. Taşınma sebebiyle ikametgah değiştiren kişilerin nüfus müdürlüklerinden ya da e-Devlet üzerinden şahsen bildirimde bulunması gerekiyor. İkametgah değişikliğini süresi içerisinde bildirmeyen kişiler 128,00 TL, Gerçeğe aykırı adres beyanında bulunan kişilere ise 2673,00 TL idari para cezası kesilecek.   
İkametgahı değişenlerin e-devlet üzerinden güncelleme yapmaları gerekiyor. Bunu yapmayana ceza verilecek.

Taşınma sebebiyle ikametgahı değişen kişilerin e-devlet üzerinden bu durumu bildirilmesi halinde ceza uygulanacak.

Taşınma sebebiyle ikametgah değiştiren kişilerin nüfus müdürlüklerinden ya da e-Devlet üzerinden şahsen bildirimde bulunması gerekiyor.

İkametgah değişikliğini süresi içerisinde bildirmeyen kişiler 128,00 TL, Gerçeğe aykırı adres beyanında bulunan kişilere ise 2673,00 TL idari para cezası kesilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.