Dusun Özbek Depremzedelerden Yoğun İlgi Gördü!

SPOR 11.08.2023 - 13:31, Güncelleme: 11.08.2023 - 13:31
 

Dusun Özbek Depremzedelerden Yoğun İlgi Gördü!

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Dusun Özbek, Kahramanmaraş'ta katıldığı temel atma programında yoğun ilgi gördü.

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Dusun Özbek, Kahramanmaraş'ta katıldığı temel atma programında yoğun ilgi gördü. Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Dusun Özbek, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Törenine katıldı. Özbek, şehre yapmış olduğu çalışmalardan dolayı deprezede vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Başkan Özbek, konuşmak için kürsiye çıkacağı sırada vatandaşalrın yoğun tezahuratıyla karşılaştı.  250 KALICI KONUT YAPACAĞIZ! Dursun Özbek burada yapmış olduğu konuşmada,  “Galatasaray Spor Kulübü olarak depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesindeydik. Önce insani yardımları deprem bölgesine yetiştirdik. Ardından çadır kent ve konteyner kentler oluşturduk. Şimdi de Kahramanmaraş’a 250 kalıcı konut kazandırıyoruz. Buradan diğer spor kulüplerimize çağrıda bulunmak istiyorum.Sahadaki yarışımız deprem bölgesinde de devam etsin, iyilikte yarışalım” ifadelerine yer verdi.   
Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Dusun Özbek, Kahramanmaraş'ta katıldığı temel atma programında yoğun ilgi gördü.

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Dusun Özbek, Kahramanmaraş'ta katıldığı temel atma programında yoğun ilgi gördü.

Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Dusun Özbek, Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Toplu Temel Atma Törenine katıldı. Özbek, şehre yapmış olduğu çalışmalardan dolayı deprezede vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Başkan Özbek, konuşmak için kürsiye çıkacağı sırada vatandaşalrın yoğun tezahuratıyla karşılaştı. 

250 KALICI KONUT YAPACAĞIZ!

Dursun Özbek burada yapmış olduğu konuşmada,  “Galatasaray Spor Kulübü olarak depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesindeydik. Önce insani yardımları deprem bölgesine yetiştirdik. Ardından çadır kent ve konteyner kentler oluşturduk.

Şimdi de Kahramanmaraş’a 250 kalıcı konut kazandırıyoruz. Buradan diğer spor kulüplerimize çağrıda bulunmak istiyorum.Sahadaki yarışımız deprem bölgesinde de devam etsin, iyilikte yarışalım” ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.