“Dünyada en çok instagram kullanan 6. Ülkeyiz”

13.12.2019 - 18:31, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

“Dünyada en çok instagram kullanan 6. Ülkeyiz”

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Kale Mahallesinde bulunan Kale Şehit Abdullah Tayyip Olçak İmam Hatip Lisesinde Teknoloji ve İnternet Bağımlılığı konulu seminer verildi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Sosyoloğ’u Şükrü Bilgiç tarafından verilen seminerde birçok konuya değinildi.    Bilgiç, “Binden fazla kurumsal müşteri ve bir milyon kayıtlı kullanıcısı ile dünya genelinde mobil veri ve analiz platformu olan Hootsuite Ekim 2019 Digital Raporunu yayınlandı. Rapora göre Türkiye’nin durumu pek iyi gözükmüyor.  Buna göre dünyada en çok ziyaret edilen beş sitenin sıralaması şu şekilde Google, Youtube, Facebook, Baidu, Wikipedia.”dedi   Teknolojinin etkileri hakkında da konuşan Bilgiç şunları söyledi: “Hiperaktivite bozukluğu gelişebilir. Anksiyete bozukluğu, psikotik bozukluk, depresyon veya distimik bozukluk, duygudurum bozukluğu, madde kullanımı gibi psikiyatrik sorunlar yaşanabilir. Obsesif, depresif, kaygılı, düşmanca, fobik, paranoid düşünceler artabilir.Akıllı telefonlara indirilen birçok uygulama telefondaki bütün bilgileri çekebilmektedir. Dünyada en fazla sesli arama yapan 5. ülkeyiz.37 milyon kullanıcısıyla en çok Facebook kullanan 10. ülkeyiz. Dünyada en çok instagram kullanan 6. ülkeyiz. En çok twitter kullanan 6. ülkeyiz.  Snapchat kullanımında dünya 10’suyuz. Dünyada en çok Linkedin kullanan 15. ülkeyiz.” 
Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Kale Mahallesinde bulunan Kale Şehit Abdullah Tayyip Olçak İmam Hatip Lisesinde Teknoloji ve İnternet Bağımlılığı konulu seminer verildi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Sosyoloğ’u Şükrü Bilgiç tarafından verilen seminerde birçok konuya değinildi. 

 

Bilgiç, “Binden fazla kurumsal müşteri ve bir milyon kayıtlı kullanıcısı ile dünya genelinde mobil veri ve analiz platformu olan Hootsuite Ekim 2019 Digital Raporunu yayınlandı. Rapora göre Türkiye’nin durumu pek iyi gözükmüyor.  Buna göre dünyada en çok ziyaret edilen beş sitenin sıralaması şu şekilde Google, Youtube, Facebook, Baidu, Wikipedia.”dedi

 


Teknolojinin etkileri hakkında da konuşan Bilgiç şunları söyledi: “Hiperaktivite bozukluğu gelişebilir. Anksiyete bozukluğu, psikotik bozukluk, depresyon veya distimik bozukluk, duygudurum bozukluğu, madde kullanımı gibi psikiyatrik sorunlar yaşanabilir.
Obsesif, depresif, kaygılı, düşmanca, fobik, paranoid düşünceler artabilir.Akıllı telefonlara indirilen birçok uygulama telefondaki bütün bilgileri çekebilmektedir. Dünyada en fazla sesli arama yapan 5. ülkeyiz.37 milyon kullanıcısıyla en çok Facebook kullanan 10. ülkeyiz. Dünyada en çok instagram kullanan 6. ülkeyiz. En çok twitter kullanan 6. ülkeyiz.  Snapchat kullanımında dünya 10’suyuz. Dünyada en çok Linkedin kullanan 15. ülkeyiz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.