Dünya şampiyonları Okay’ı ziyaret etti!

YEREL HABERLER 10.01.2023 - 15:36, Güncelleme: 10.01.2023 - 15:36
 

Dünya şampiyonları Okay’ı ziyaret etti!

Goalball Kadın Milli Takımı Antrenörü Gültekin Karasu ve milli oyuncu Fatmagül Güler Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret etti.

Dünya Şampiyonu olan Goalball Kadın Milli Takımı Antrenörü Gültekin Karasu ve milli oyuncu Fatmagül Güler Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret etti. Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı, Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarına kota puanı veren IBSA Goalball Dünya Şampiyonası finalinde Güney Kore'yi 10-4 mağlup ederek dünya şampiyonu olmuştu.  Kahramanmaraşlı milli antrenör Gültekin Karasu ve milli oyuncu Fatmagül Güler’de başarılarını Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile paylaştı. Kamu Külliyesi’nde Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın misafiri olan milli antrenör ve sporcusu, desteklerinden dolayı başkan Okay’a teşekkür etti. Ziyarette TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu da yer aldı. Başarılarından dolayı milli antrenörü ve sporcusunu tebrik eden Başkan Okay, başarılarının devamını diledi. Milli sporcu Fatmagül Güler’e altın hediye eden Başkan Okay, 2024 Paris oyunlarına katılarak aynı başarıyı tekrarlamalarını temenni etti.
Goalball Kadın Milli Takımı Antrenörü Gültekin Karasu ve milli oyuncu Fatmagül Güler Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret etti.

Dünya Şampiyonu olan Goalball Kadın Milli Takımı Antrenörü Gültekin Karasu ve milli oyuncu Fatmagül Güler Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı ziyaret etti.

Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı, Portekiz’in Matosinhos kentinde düzenlenen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarına kota puanı veren IBSA Goalball Dünya Şampiyonası finalinde Güney Kore'yi 10-4 mağlup ederek dünya şampiyonu olmuştu. 

Kahramanmaraşlı milli antrenör Gültekin Karasu ve milli oyuncu Fatmagül Güler’de başarılarını Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile paylaştı.
Kamu Külliyesi’nde Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın misafiri olan milli antrenör ve sporcusu, desteklerinden dolayı başkan Okay’a teşekkür etti.
Ziyarette TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu da yer aldı.

Başarılarından dolayı milli antrenörü ve sporcusunu tebrik eden Başkan Okay, başarılarının devamını diledi. Milli sporcu Fatmagül Güler’e altın hediye eden Başkan Okay, 2024 Paris oyunlarına katılarak aynı başarıyı tekrarlamalarını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.