Dulkadiroğlu’ndan Güzelyurt Mahallesine Asfalt!

AKTÜEL 08.12.2021 - 16:51, Güncelleme: 08.12.2021 - 16:51
 

Dulkadiroğlu’ndan Güzelyurt Mahallesine Asfalt!

Dulkadiroğlu Belediyesi, sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında Güzelyurt mahallesinde asfalt çalışması yaptı.

Güzelyurt mahallesinde bulunan sokakların iyileştirilmesi kapsamında asfalt çalışması yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları tamamlayarak yolu vatandaşın hizmetine sundu. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı: “Mahallelerimizin her türlü ihtiyacını giderme adına yoğun bir çalışma yapıyoruz. En önemli konularımızdan bir tanesi de yollarımızın iyileştirilmesi ve yenilenmesidir. Bu kapsamda ekiplerimiz asfalt ve kilit parke çalışmalarına devam etmektedir. Güzelyurt mahallemizde asfalt çalışması yaparak iyileştirilen yolu hizmete sunduk. Her zaman söylediğim gibi vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Mahallelerimizi değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz.”  
Dulkadiroğlu Belediyesi, sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında Güzelyurt mahallesinde asfalt çalışması yaptı.

Güzelyurt mahallesinde bulunan sokakların iyileştirilmesi kapsamında asfalt çalışması yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları tamamlayarak yolu vatandaşın hizmetine sundu.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı: “Mahallelerimizin her türlü ihtiyacını giderme adına yoğun bir çalışma yapıyoruz. En önemli konularımızdan bir tanesi de yollarımızın iyileştirilmesi ve yenilenmesidir. Bu kapsamda ekiplerimiz asfalt ve kilit parke çalışmalarına devam etmektedir. Güzelyurt mahallemizde asfalt çalışması yaparak iyileştirilen yolu hizmete sunduk. Her zaman söylediğim gibi vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Mahallelerimizi değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.