Dulkadiroğlu’nda Arterler Bir Bir Yenileniyor!

YEREL HABERLER 29.05.2024 - 18:49, Güncelleme: 29.05.2024 - 18:49
 

Dulkadiroğlu’nda Arterler Bir Bir Yenileniyor!

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Vezir Hoca Bulvarı’nın ardından Rasim Özdenören Caddesi’nde bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Sıcak asfaltla tamir edilen caddenin ulaşım standardı iyileştiriliyor.

Yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için yol yenileme uygulamalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Dulkadiroğlu’nun en işlek arterlerinde başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına da durmaksızın devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla, Vezir Hoca Bulvarı’nda yürütülen asfalt tamirinin tamamlanmasının ardından Rasim Özdenören Caddesi’ne geçildi. Araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu caddede çeşitli nedenlerle deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenileniyor. Program dâhilinde Dulkadiroğlu’nda; Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi, Girne Caddesi, Fetih Bulvarı, Hacı Bektaş’ı Veli Caddesi ve muhtelif caddelerde toplam 20 kilometrelik güzergâh sıcak asfaltla tamir edilecek. Toplam 30 Milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilen yol yenileme uygulamalarıyla Dulkadiroğlu’nda ulaşım standardı üst seviyeye çıkarılacak.
Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nda Vezir Hoca Bulvarı’nın ardından Rasim Özdenören Caddesi’nde bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Sıcak asfaltla tamir edilen caddenin ulaşım standardı iyileştiriliyor.

Yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için yol yenileme uygulamalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Dulkadiroğlu’nun en işlek arterlerinde başlattığı bakım ve onarım çalışmalarına da durmaksızın devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla, Vezir Hoca Bulvarı’nda yürütülen asfalt tamirinin tamamlanmasının ardından Rasim Özdenören Caddesi’ne geçildi.

Araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu caddede çeşitli nedenlerle deforme olan kısımlar sıcak asfaltla yenileniyor. Program dâhilinde Dulkadiroğlu’nda; Sakarya Caddesi, Alparslan Caddesi, Girne Caddesi, Fetih Bulvarı, Hacı Bektaş’ı Veli Caddesi ve muhtelif caddelerde toplam 20 kilometrelik güzergâh sıcak asfaltla tamir edilecek.

Toplam 30 Milyon TL’lik yatırımla gerçekleştirilen yol yenileme uygulamalarıyla Dulkadiroğlu’nda ulaşım standardı üst seviyeye çıkarılacak.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.