Dulkadiroğlu Ziraat Odası seçime gidiyor!

YEREL HABERLER 02.02.2023 - 12:04, Güncelleme: 02.02.2023 - 12:04
 

Dulkadiroğlu Ziraat Odası seçime gidiyor!

Dulkadiroğlu Ziraat Odası başkanlığı 11 Şubat 2023 tarihinde Mehmet Çetinkaya önderliğinde olağan kongreye gidiyor. İşte detaylar…

fisiltihaber.com.tr ’ye konuşan Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, “2014 yılı Nisan ayından bu yana görevimizi sürdürüyoruz. 11 Şubat tarihinde odamızın olağan seçimini yapacağız. Bu seçimde de nasipse yeniden başkan adayıyız.”dedi. “Hiç biz zaman sahadan kopmadık” Çiftçinin tüm sorunlarına hakim olduklarını vurgulayan Başkan Çetinkaya, “Sağolsunlar çiftçimiz, üreticimiz bizleri bu göreve layık gördü. 3 dönemdir karşımıza da bir aday çıkmıyor. Yine bu seçimlerde de tek liste ile seçimlere gideceğiz gibi görünüyor. Bize inanan, güvenen kişilere layık olma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar bizlere desteğini esirgemeyen dostlara teşekkür ediyorum. Çiftçilerimizin iyi gününü ve kötü gününü biliyoruz. Çiftçi ekerken biçerken ne gibi sorunla karşılaştığını biliyoruz sorunlara hakimiz. Liyakatli insanlar görev başında oluğu sürece kimsenin gözü arkada kalmıyor. Tabi ki tarım olmazsa olmazımızdır. Biz her zaman çiftçimizin emrindeyiz. Onlara bir telefon kadar uzağız. Bizler hiç biz zaman sahadan kopmadık. 11 Ocak tarihinde yapılacak olağan seçimlerde yeniden başkan adayıyım.” İfadelerine yer verdi.  
Dulkadiroğlu Ziraat Odası başkanlığı 11 Şubat 2023 tarihinde Mehmet Çetinkaya önderliğinde olağan kongreye gidiyor. İşte detaylar…

fisiltihaber.com.tr ’ye konuşan Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, “2014 yılı Nisan ayından bu yana görevimizi sürdürüyoruz. 11 Şubat tarihinde odamızın olağan seçimini yapacağız. Bu seçimde de nasipse yeniden başkan adayıyız.”dedi.

“Hiç biz zaman sahadan kopmadık”

Çiftçinin tüm sorunlarına hakim olduklarını vurgulayan Başkan Çetinkaya, “Sağolsunlar çiftçimiz, üreticimiz bizleri bu göreve layık gördü. 3 dönemdir karşımıza da bir aday çıkmıyor. Yine bu seçimlerde de tek liste ile seçimlere gideceğiz gibi görünüyor. Bize inanan, güvenen kişilere layık olma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bugüne kadar bizlere desteğini esirgemeyen dostlara teşekkür ediyorum. Çiftçilerimizin iyi gününü ve kötü gününü biliyoruz. Çiftçi ekerken biçerken ne gibi sorunla karşılaştığını biliyoruz sorunlara hakimiz. Liyakatli insanlar görev başında oluğu sürece kimsenin gözü arkada kalmıyor.

Tabi ki tarım olmazsa olmazımızdır. Biz her zaman çiftçimizin emrindeyiz. Onlara bir telefon kadar uzağız. Bizler hiç biz zaman sahadan kopmadık. 11 Ocak tarihinde yapılacak olağan seçimlerde yeniden başkan adayıyım.” İfadelerine yer verdi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.