Dr. Faruk Atlı milletvekili A. Adayı oldu!

POLİTİKA 17.03.2023 - 23:25, Güncelleme: 17.03.2023 - 23:25
 

Dr. Faruk Atlı milletvekili A. Adayı oldu!

Operatör Dr. Faruk Atlı, iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. İşte detaylar…

14 Mayıs genel seçimleri öncesi partilerde yoğun bir mesai var. Bu süreçte milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler başvurularını sürdürüyor. Bu nokta Operatör Dr. Faruk Atlı, iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.  Atlı sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Operatör Dr. Faruk Atlı Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Hayırlara vesile olsun inşallah. Allah dostlarımıza mahcup etmesin.”ifadelerine yer verdi.   
Operatör Dr. Faruk Atlı, iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldu. İşte detaylar…

14 Mayıs genel seçimleri öncesi partilerde yoğun bir mesai var. Bu süreçte milletvekili aday adayı olmak isteyen kişiler başvurularını sürdürüyor.

Bu nokta Operatör Dr. Faruk Atlı, iyi parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

Atlı sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, “Operatör Dr. Faruk Atlı Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Hayırlara vesile olsun inşallah. Allah dostlarımıza mahcup etmesin.”ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.