Dönence dizisinin konusu nedir?

DİZİ - FİLM 30.05.2023 - 19:12, Güncelleme: 30.05.2023 - 19:12
 

Dönence dizisinin konusu nedir?

Dönence’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki, Dönence dizisinin konusu nedir? Dönence dizisinde kimler var? İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dönence’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki, Dönence dizisinin konusu nedir? Dönence dizisinde kimler var? İşte detaylar... Dönence dizisinin konusu Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece'nin yüreklere kounan hikayesi işlenecek. Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın yaptığı Dönence’nin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu otururken, senaryosunu ise Nuray Uslu kaleme alıyor.  Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Didem İnselel, Emre Kınay, Ülkü Hilal Çiftçi, Ogün Kaptanoğlu, Can Kızıltuğ, Alara Bozbey, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz ve Edanur Gülbudak gibi başarılı isimler yer alıyor.  
Dönence’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki, Dönence dizisinin konusu nedir? Dönence dizisinde kimler var? İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dönence’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Peki, Dönence dizisinin konusu nedir? Dönence dizisinde kimler var? İşte detaylar...

Dönence dizisinin konusu Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece'nin yüreklere kounan hikayesi işlenecek.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın yaptığı Dönence’nin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu otururken, senaryosunu ise Nuray Uslu kaleme alıyor.

 Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ise Didem İnselel, Emre Kınay, Ülkü Hilal Çiftçi, Ogün Kaptanoğlu, Can Kızıltuğ, Alara Bozbey, Doğa Karakaş, Atakan Hoşgören, Nazlı Çetin, Can Kızıltuğ, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz ve Edanur Gülbudak gibi başarılı isimler yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.