Domuztepe Höyüğüne Arkeopark Çalışmaları Başlıyor!

POLİTİKA 17.06.2021 - 14:50, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Domuztepe Höyüğüne Arkeopark Çalışmaları Başlıyor!

Tarihi M.Ö. 7 ila 8 binli yıllara dayanan Türkoğlu’ndaki Domuztepe Höyüğünde Arkeopark yapım çalışmalarının hazırlıkları başladı.

Tarihi M.Ö. 7 ila 8 binli yıllara dayanan Türkoğlu’ndaki Domuztepe Höyüğünde Arkeopark yapım çalışmalarının hazırlıkları başladı. Domuztepe kazılarında bulunan Tarihi eserlerin canlandırılmış Arkealojik çalışmaları burada sergilenecek.   Domuztepe Höyüğünde incelemelerde bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Tarihimizin ve kültürümüzün gelecek nesillerimize tanıtmak, öğretmek ve dünden bugüne Türkoğlu’nu anlatan bir Arkeolojik park hedefliyoruz. Ülkemize, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi.  
Tarihi M.Ö. 7 ila 8 binli yıllara dayanan Türkoğlu’ndaki Domuztepe Höyüğünde Arkeopark yapım çalışmalarının hazırlıkları başladı.

Tarihi M.Ö. 7 ila 8 binli yıllara dayanan Türkoğlu’ndaki Domuztepe Höyüğünde Arkeopark yapım çalışmalarının hazırlıkları başladı. Domuztepe kazılarında bulunan Tarihi eserlerin canlandırılmış Arkealojik çalışmaları burada sergilenecek.

 


Domuztepe Höyüğünde incelemelerde bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Tarihimizin ve kültürümüzün gelecek nesillerimize tanıtmak, öğretmek ve dünden bugüne Türkoğlu’nu anlatan bir Arkeolojik park hedefliyoruz. Ülkemize, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.