Dökme, İlçenin sorununun çözümü için adım atmıyorlar!

POLİTİKA 27.10.2022 - 23:09, Güncelleme: 27.10.2022 - 23:09
 

Dökme, İlçenin sorununun çözümü için adım atmıyorlar!

Deva partili Dökme, “Şehrimizin iktidar milletvekilleri ilçemizin sorunlarını çözmek için gayret göstermiyor. Bu seçimler şehrimiz için çok önemlidir.” dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı'nın Mahalle toplantıları ve mahalle teşkilatlanmaları devam ediyor.  DEVA Partisi Kahramanmaraş İl yönetim kurulu üyeleri ve Dulkadiroğlu İlçe yönetim kurulu üyeleriyle Şerefoğlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Deva Partisi Şerefoğlu Mahalle Başkanı Bünyamin Kösem'in organize ettiği toplantıya vatandaşlardan tarafından yoğun bir katılımın olması dikkatlerden kaçmadı.  “Yüz olduk, şimdi binler olduk” Program konuşan Deva Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Salih Dökme, “10 Ekim 2020'de İl Başkanımızdan mazbatamızı aldıktan sonra partimizde görev almak isteyen yaklaşık 200 kişi ile yüz yüze görüşmeler sonucunda 20 kişilik Yönetim Kurulu kadromuzu oluşturduk. Yönetim oluşturduktan yaklaşık 4 ay sonra 9 Şubat 2021'de coşkulu bir şekilde kongremizi yaparak resmen teşkilat olarak yapılanmış olduk. 2020'de bir kişiyle çıkmış olduğumuz bu yolda şükürler olsun yüz olduk, şimdi binler olduk.”dedi.  “Gayret göstermiyorlar” Her nedense şehrimizin iktidar milletvekilleri ilçemiz sorunlarını çözmek için de gayret göstermiyor. 2023 seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bu seçimler ülkemiz ve de şehrimiz için köprüden önce son çıkış. Biz Dulkadiroğlu İlçemiz ve kırsal bölgelerinin kaderini değiştirmek için yola çıktık. Gençlerin umudunu kaybettiği, babaların geçim derdiyle çırpınıp durduğu, emeklilerimizin dar bütçeyle evlerine hapsedildiği, çiftçimizin ve köylümüzün artık tarlasını ekemediği, hayvancılığın neredeyse bitirilmeye çalışıldığı böyle bir dönemde artık ülkemizin liyakatli kadrolara ihtiyacı var diyerek şimdi bu kadrolarımızı mahalle mahalle, köy köy sizlere anlatmak için yola koyulduk. İşte ülkemizin problemlerini çözebilecek bu liyakatli, işinin ehli kadrolar Deva Parti'mizde toplandı.”diye konuştu.  “Allah bizi böyle bir siyasetçi olmaktan uzak etsin” Deva Partisi İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu ise şu ifadelere yer verdi, “Hayatım boyunca halktan biri olarak yaşadım ve toplumun yani sizlerin içinden gelen, zor dönemleri görmüş biri olarak şunları söyleyebilirim.  Öğrencilik yıllarımda yeri geldi ayakkabı boyacılığı yeri geldi garsonluk yaparak hayatım geçti. Tıp fakültesini kazandıktan sonra da bir takım zorluklar çekerek okudum.  Yani sizin içinizden biriyim. Kendi adıma ve partim adına da şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, siyasette bir makama geldiğimizde halkımıza aynı samimiyeti ve ilgiyi devam ettireceğiz, halkımıza tepeden bakan siyasetçi olmayacağız. Eğer bir makam bizi değiştirecekse Allah bizi böyle bir siyasetçi olmaktan uzak etsin.”  Fısıltı haber – politika   
Deva partili Dökme, “Şehrimizin iktidar milletvekilleri ilçemizin sorunlarını çözmek için gayret göstermiyor. Bu seçimler şehrimiz için çok önemlidir.” dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı'nın Mahalle toplantıları ve mahalle teşkilatlanmaları devam ediyor. 

DEVA Partisi Kahramanmaraş İl yönetim kurulu üyeleri ve Dulkadiroğlu İlçe yönetim kurulu üyeleriyle Şerefoğlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Deva Partisi Şerefoğlu Mahalle Başkanı Bünyamin Kösem'in organize ettiği toplantıya vatandaşlardan tarafından yoğun bir katılımın olması dikkatlerden kaçmadı. 

“Yüz olduk, şimdi binler olduk”

Program konuşan Deva Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Salih Dökme, “10 Ekim 2020'de İl Başkanımızdan mazbatamızı aldıktan sonra partimizde görev almak isteyen yaklaşık 200 kişi ile yüz yüze görüşmeler sonucunda 20 kişilik Yönetim Kurulu kadromuzu oluşturduk. Yönetim oluşturduktan yaklaşık 4 ay sonra 9 Şubat 2021'de coşkulu bir şekilde kongremizi yaparak resmen teşkilat olarak yapılanmış olduk. 2020'de bir kişiyle çıkmış olduğumuz bu yolda şükürler olsun yüz olduk, şimdi binler olduk.”dedi. 

“Gayret göstermiyorlar”

Her nedense şehrimizin iktidar milletvekilleri ilçemiz sorunlarını çözmek için de gayret göstermiyor. 2023 seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bu seçimler ülkemiz ve de şehrimiz için köprüden önce son çıkış. Biz Dulkadiroğlu İlçemiz ve kırsal bölgelerinin kaderini değiştirmek için yola çıktık. Gençlerin umudunu kaybettiği, babaların geçim derdiyle çırpınıp durduğu, emeklilerimizin dar bütçeyle evlerine hapsedildiği, çiftçimizin ve köylümüzün artık tarlasını ekemediği, hayvancılığın neredeyse bitirilmeye çalışıldığı böyle bir dönemde artık ülkemizin liyakatli kadrolara ihtiyacı var diyerek şimdi bu kadrolarımızı mahalle mahalle, köy köy sizlere anlatmak için yola koyulduk. İşte ülkemizin problemlerini çözebilecek bu liyakatli, işinin ehli kadrolar Deva Parti'mizde toplandı.”diye konuştu. 

“Allah bizi böyle bir siyasetçi olmaktan uzak etsin”

Deva Partisi İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu ise şu ifadelere yer verdi, “Hayatım boyunca halktan biri olarak yaşadım ve toplumun yani sizlerin içinden gelen, zor dönemleri görmüş biri olarak şunları söyleyebilirim.  Öğrencilik yıllarımda yeri geldi ayakkabı boyacılığı yeri geldi garsonluk yaparak hayatım geçti. Tıp fakültesini kazandıktan sonra da bir takım zorluklar çekerek okudum.  Yani sizin içinizden biriyim. Kendi adıma ve partim adına da şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, siyasette bir makama geldiğimizde halkımıza aynı samimiyeti ve ilgiyi devam ettireceğiz, halkımıza tepeden bakan siyasetçi olmayacağız. Eğer bir makam bizi değiştirecekse Allah bizi böyle bir siyasetçi olmaktan uzak etsin.” 

Fısıltı haber – politika 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.