Doğu’nun 2. Sezonu geliyor!

DİZİ - FİLM 14.10.2022 - 18:26, Güncelleme: 14.10.2022 - 18:26
 

Doğu’nun 2. Sezonu geliyor!

BluTV'nin özel yapımı Doğu’nun 2. Sezonu geliyor.

Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol’un başrolünde yer aldığı projenin yapımını BKM Mutfak üstleniyor. Komedyen olmak isteyen bir gencin hikayesini anlatan ilk sezonuyla beğeni toplayan Doğu'yu Doğu Demirkol ve Murat Özsoy birlikte kaleme alıyor. Dizinin ilk sezonunda üniversitede istemediği bir bölümde yıllarca dirsek çürütürken hayatının hangi yöne gideceğinden habersiz olan Doğu’nun hayallerinin peşinden gitme yolculuğu ekrana geldi. Şimdiden ikinci sezonun konusu ise merak konusu oldu. 
BluTV'nin özel yapımı Doğu’nun 2. Sezonu geliyor.

Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol’un başrolünde yer aldığı projenin yapımını BKM Mutfak üstleniyor.

Komedyen olmak isteyen bir gencin hikayesini anlatan ilk sezonuyla beğeni toplayan Doğu'yu Doğu Demirkol ve Murat Özsoy birlikte kaleme alıyor.

Dizinin ilk sezonunda üniversitede istemediği bir bölümde yıllarca dirsek çürütürken hayatının hangi yöne gideceğinden habersiz olan Doğu’nun hayallerinin peşinden gitme yolculuğu ekrana geldi. Şimdiden ikinci sezonun konusu ise merak konusu oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.