Doğu Ekspresinden Sonra Gözler Şimdide Güney Ekspresinde

TURİZM 03.05.2019 - 19:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Doğu Ekspresinden Sonra Gözler Şimdide Güney Ekspresinde

Ankara – Kırıkkale –Kayseri – Sivas – Malatya – Diyarbakır – Batman – Kurtalan

Son zamanlarda çok meşhur hale geldi tren yolculukları, doğayla iç içe seyahat etmenin güzelliğini yaşamak isteyen insanalar artık tren yolculuğunu seçiyor. Hatta sevdiği insanlarla beraber uzun süren bu yolculukta keyifli anlar yaşamak için yolculuk yapanlara rastlıyoruz. Doğu ekspresle meşhur olan tren yolculuğu, farklı güzergâh sunan Güney ekspresi yani Kurtaran ekspresi büyük ilgi göstermeye başladı.                       GÜZERGAH VE SAAT Ankara – Kırıkkale – Kayseri – Sivas – Malatya – Diyarbakır – Batman – Kurtalan Özellikle belirtmem gerekir ki haftanın her günü tren seferleri yok. Tren seferleri ; Pazartesi , Çarşamba , Perşembe , Cuma ve Cumartesi  Ankara kalışı 10:55 dir. Pazartesi , Çarşamba , Cuma, Cumartesi ve Pazar Kurtalan kalışı 08:00 dir. GÜNEY EKSPRESİ BİLET FİYATLARI (2019 ) Kişi Başı Tek Yön Pulman : 45 TL Örtülü Kuşetli : 61 TL Yataklı 2 kişi alırsanız kişi başı : 115,50 TL Yataklı 1 kişi : 185,50 TL ( İki kişilik oda tek kişi için kapanıyor )  
Ankara – Kırıkkale –Kayseri – Sivas – Malatya – Diyarbakır – Batman – Kurtalan

Son zamanlarda çok meşhur hale geldi tren yolculukları, doğayla iç içe seyahat etmenin güzelliğini yaşamak isteyen insanalar artık tren yolculuğunu seçiyor. Hatta sevdiği insanlarla beraber uzun süren bu yolculukta keyifli anlar yaşamak için yolculuk yapanlara rastlıyoruz. Doğu ekspresle meşhur olan tren yolculuğu, farklı güzergâh sunan Güney ekspresi yani Kurtaran ekspresi büyük ilgi göstermeye başladı.

                     

GÜZERGAH VE SAAT

Ankara – Kırıkkale – Kayseri – Sivas – Malatya – Diyarbakır – Batman – Kurtalan

Özellikle belirtmem gerekir ki haftanın her günü tren seferleri yok.

Tren seferleri ; Pazartesi , Çarşamba , Perşembe , Cuma ve Cumartesi  Ankara kalışı 10:55 dir.

Pazartesi , Çarşamba , Cuma, Cumartesi ve Pazar Kurtalan kalışı 08:00 dir.

GÜNEY EKSPRESİ BİLET FİYATLARI (2019 )

Kişi Başı Tek Yön

Pulman : 45 TL

Örtülü Kuşetli : 61 TL

Yataklı 2 kişi alırsanız kişi başı : 115,50 TL

Yataklı 1 kişi : 185,50 TL ( İki kişilik oda tek kişi için kapanıyor )

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.