Doğru Fiyat 50 çifti sinemaya götürüyor!

AKTÜEL 07.02.2022 - 19:50, Güncelleme: 07.02.2022 - 19:50
 

Doğru Fiyat 50 çifti sinemaya götürüyor!

Gayrimenkul sektörünün lokomotifi olan Doğru fiyat.net Kahramanmaraş’ta 50 çifti sinemaya götürüyor.

Doğru fiyat.net Kahramanmaraş’ta 14 Şubat sevgililer gününe özel yapacağı çekilişle 50 çifti sinema bileti hediye edecek. Kimler bilet kazanabilir? İşte detaylar: Sadece Sevgini Belirt! 14 Şubat'a Özel Hediyeler. Çift Kişilik sinema biletleri bizden. dogrufiyat.net İnstagram hesabımızdaki ilgili görselimize sevdiğin kişiyi etiketle *Etikette sevgini ister şekille ister bir kelime yazıyla en güzel şekilde belirt. 50 çiftimize Sinema bileti hediye edilecektir. Çekiliş 13 Şubat saat 17.00 da yapılacaktır. Etiketlediğiniz kişinin hesabimizi takip etmesi gerekmektedir. Katılım çekilişten 1 saat önce sonra erecektir. Biletlerimiz ofisimizden alınacaktır. Sevgi bizim için en kutsal değerdir.  
Gayrimenkul sektörünün lokomotifi olan Doğru fiyat.net Kahramanmaraş’ta 50 çifti sinemaya götürüyor.

Doğru fiyat.net Kahramanmaraş’ta 14 Şubat sevgililer gününe özel yapacağı çekilişle 50 çifti sinema bileti hediye edecek.

Kimler bilet kazanabilir? İşte detaylar:

Sadece Sevgini Belirt!

14 Şubat'a Özel Hediyeler. Çift Kişilik sinema biletleri bizden. dogrufiyat.net İnstagram hesabımızdaki ilgili görselimize sevdiğin kişiyi etiketle *Etikette sevgini ister şekille ister bir kelime yazıyla en güzel şekilde belirt.

50 çiftimize Sinema bileti hediye edilecektir.

Çekiliş 13 Şubat saat 17.00 da yapılacaktır. Etiketlediğiniz kişinin hesabimizi takip etmesi gerekmektedir.

Katılım çekilişten 1 saat önce sonra erecektir.

Biletlerimiz ofisimizden alınacaktır.

Sevgi bizim için en kutsal değerdir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.