Doğru Cevap Koleji’nden öğrencilere haber var!

EĞİTİM 11.07.2020 - 17:53, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Doğru Cevap Koleji’nden öğrencilere haber var!

Doğru Cevap Koleji Kahramanmaraş rehberlik öğretmeni Günseli Ağaoğlu, yaz kursları hakkında konuştu.

Ağaoğlu, “Uzun bir eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgın hastalık sebebiyle okullarımızdan istemeyerek uzak kaldık. Hepimiz alışık olmadığımız bir düzen içerisinde bulduk kendimizi.   Bu bazı dönemde psikolojik olarak sadece sizleri değil dünya çapında tüm insanları etkiledi. Bu durumu bireyselleştirmeden hayatımıza yön vermemiz lazım. Normalleşme süreci ile birlikte eski hayatınıza dönmek için istekli olduğunuzun farkındayız.”dedi.   İşte Günseli Ağaoğlu’nu o açıklaması: “Yeni döneme başlamadan önce yaz tatili kavramını geniş bir zaman aralığı içerisinde düşünmelisiniz. Tatil denilince akla “hiçbir şey yapmadan oturmak” gelmemeli. Bu zaman, istekleriniz doğrultusunda sanat, spor ve sosyal açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz bir fırsat niteliğindedir. Televizyon izlemeyi, bilgisayar ile oynamayı sınırlandırmalısınız.   Ailece geziler planlayabilirsiniz. Sene boyunca akademik yönde kendinizi başarısız hissettiğiniz derslere vakit ayırmalı, yeni bir sınıfa geçtiğiniz için eski konuları konu tekrar yaparak soru çözerek tekrar etmelisiniz. Döneme daha donanımlı başlamayı kendinize hedef edinmelisiniz. Sevgili öğrenciler unutmayın, yaz tatili planlandığı zaman keyifli ve verimli geçer. O halde yaz kursumuzla planlamanızı yapmamıza ne dersiniz?”
Doğru Cevap Koleji Kahramanmaraş rehberlik öğretmeni Günseli Ağaoğlu, yaz kursları hakkında konuştu.

Ağaoğlu, “Uzun bir eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgın hastalık sebebiyle okullarımızdan istemeyerek uzak kaldık. Hepimiz alışık olmadığımız bir düzen içerisinde bulduk kendimizi.

 

Bu bazı dönemde psikolojik olarak sadece sizleri değil dünya çapında tüm insanları etkiledi. Bu durumu bireyselleştirmeden hayatımıza yön vermemiz lazım. Normalleşme süreci ile birlikte eski hayatınıza dönmek için istekli olduğunuzun farkındayız.”dedi.

 

İşte Günseli Ağaoğlu’nu o açıklaması: “Yeni döneme başlamadan önce yaz tatili kavramını geniş bir zaman aralığı içerisinde düşünmelisiniz. Tatil denilince akla “hiçbir şey yapmadan oturmak” gelmemeli. Bu zaman, istekleriniz doğrultusunda sanat, spor ve sosyal açıdan kendinizi geliştirebileceğiniz bir fırsat niteliğindedir. Televizyon izlemeyi, bilgisayar ile oynamayı sınırlandırmalısınız.

 

Ailece geziler planlayabilirsiniz. Sene boyunca akademik yönde kendinizi başarısız hissettiğiniz derslere vakit ayırmalı, yeni bir sınıfa geçtiğiniz için eski konuları konu tekrar yaparak soru çözerek tekrar etmelisiniz. Döneme daha donanımlı başlamayı kendinize hedef edinmelisiniz. Sevgili öğrenciler unutmayın, yaz tatili planlandığı zaman keyifli ve verimli geçer. O halde yaz kursumuzla planlamanızı yapmamıza ne dersiniz?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.