Doğa ile iç içe bir farklı otel!

Mekanlar 28.10.2020 - 21:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Doğa ile iç içe bir farklı otel!

Polonya'nın doğa sporları ile ünlü kasabası Wisła’da yer alan Szuflandia Apartments yatak nişi olarak kullanılan konsolları ile dikkat çekiyor.

Tasarımı Brandys Design ve Modern House tarafından yapılan apart otelin Wisła'nın merkezine olan uzaklıği yaklaşık 4 kilometredir. Etrafı  ormanlar ve dağlarla çevrili çevre dostu otelin dış cepheleri ahşap kaplanmıştır. Sade ve şık dekorasyona sahip dairelerin iç mekanlarında açık renk ahşap kullanılarak daha geniş ve ferah bir alan elde edilmiştir.Her dairede panoramik manzaraya açılan büyük pencerelerin olduğu apartmanlarda, üst kat dairelerinin geniş terasları vardır. Doğal malzemelerin kullanıldığı dairelerin alanı oldukça geniş ve apart otelin her dairesinde dört kişi kalabiliyor.  
Polonya'nın doğa sporları ile ünlü kasabası Wisła’da yer alan Szuflandia Apartments yatak nişi olarak kullanılan konsolları ile dikkat çekiyor.

Tasarımı Brandys Design ve Modern House tarafından yapılan apart otelin Wisła'nın merkezine olan uzaklıği yaklaşık 4 kilometredir. Etrafı  ormanlar ve dağlarla çevrili çevre dostu otelin dış cepheleri ahşap kaplanmıştır.

Sade ve şık dekorasyona sahip dairelerin iç mekanlarında açık renk ahşap kullanılarak daha geniş ve ferah bir alan elde edilmiştir.Her dairede panoramik manzaraya açılan büyük pencerelerin olduğu apartmanlarda, üst kat dairelerinin geniş terasları vardır.
Doğal malzemelerin kullanıldığı dairelerin alanı oldukça geniş ve apart otelin her dairesinde dört kişi kalabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.