Dizibüyük'ten muhtar adaylarına ziyaret!

POLİTİKA 09.03.2024 - 15:20, Güncelleme: 09.03.2024 - 15:25
 

Dizibüyük'ten muhtar adaylarına ziyaret!

Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Mustafa Dizibüyük, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

Dizibüyük, saha çalışmaları kapsamında Yeni kent muhtar Adayı Ali Akkoyun'u ve Yeni kent muhtar Adayı İsmail Gören'i ziyaret etti. Projelerimizi Anlattık! Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Dizibüyük, "Yeni kent muhtar Adayı Ali Akkoyun'u ziyarette bulunduk. Yenikent ve Dulkadiroğlu ilçemiz için hazırladığımız projeleri anlattık .Kendisine de çalışmalarında başarılar diliyorum. Yeni kent muhtar Adayı İsmail Gören i ziyarette bulunduk .Yenikent ve Dulkadiroğlu ilçemiz için hazırladığımız projeleri anlattık. Kendisine de çalışmalarında başarılar diliyorum."ifadelerine yer verdi.   
Milli Yol Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Mustafa Dizibüyük, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.

Dizibüyük, saha çalışmaları kapsamında Yeni kent muhtar Adayı Ali Akkoyun'u ve Yeni kent muhtar Adayı İsmail Gören'i ziyaret etti.

Projelerimizi Anlattık!

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Dizibüyük, "Yeni kent muhtar Adayı Ali Akkoyun'u ziyarette bulunduk.

Yenikent ve Dulkadiroğlu ilçemiz için hazırladığımız projeleri anlattık .Kendisine de çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yeni kent muhtar Adayı İsmail Gören i ziyarette bulunduk .Yenikent ve Dulkadiroğlu ilçemiz için hazırladığımız projeleri anlattık.

Kendisine de çalışmalarında başarılar diliyorum."ifadelerine yer verdi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.