Dizi yüzünden psikolojik destek almışlar!

DİZİ - FİLM 06.09.2022 - 19:45, Güncelleme: 06.09.2022 - 19:45
 

Dizi yüzünden psikolojik destek almışlar!

Ceyda Düvenci’nin sunduğu ‘Bambaşka Sohbetler’ programına katılan Merve Dizdar samimi açıklamalarda bulundu.

Ceyda Düvenci’nin sunduğu ‘Bambaşka Sohbetler’ programına katılan Merve Dizdar samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu "Masumlar Apartmanı yüzünden Ezgi, Birkan ve ben psikolojik destek aldık." dedi. Araba kullanmayı diziden sonra öğrendiğini söyleyen Dizdar sonrasında ise tek başıma yurt dışında tatile gittiğini belirtti.     
Ceyda Düvenci’nin sunduğu ‘Bambaşka Sohbetler’ programına katılan Merve Dizdar samimi açıklamalarda bulundu.

Ceyda Düvenci’nin sunduğu ‘Bambaşka Sohbetler’ programına katılan Merve Dizdar samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncu "Masumlar Apartmanı yüzünden Ezgi, Birkan ve ben psikolojik destek aldık." dedi.

Araba kullanmayı diziden sonra öğrendiğini söyleyen Dizdar sonrasında ise tek başıma yurt dışında tatile gittiğini belirtti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.