Dilan Çiçek Deniz'in kıyafeti tartışma konusu oldu!

Magazin 20.05.2024 - 19:40, Güncelleme: 20.05.2024 - 19:43
 

Dilan Çiçek Deniz'in kıyafeti tartışma konusu oldu!

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, davetli olarak 77. Cannes Film Festivali'ne katıldı.

Siyah tül bir elbise giyen ve saçlarını açık bırakan oyuncunun tarzı hiç beğenilmedi. Bu yıl 77. düzenlenen Cannes Film Festivali'nde Türk oyunculardan Dilan Çiçek Deniz, Hande Erçel, Pınar Deniz ve Özge Özacar boy gösterdi. Kırmızı halıda siyah tül elbise tercih eden Dilan Çiçek Deniz'i tarzı eleştiri yağmuruna tutuldu. Pinema Film'in davetlisi olarak 77. Cannes Film Festivali'ne katılan ve dizi etkinliğine katılan Dilan Çiçek Deniz, göğüslerini işleme ile kapatan siyah tül bir elbise tercih etti. Uzun saten eteğinin altına siyah bot tercih eden oyuncunun saçlarını dağınık şekilde açık bırakması da hiç beğenilmedi. Kısa sürede tarzıyla gündem olan Deniz için "Güzel kız ne yapmış gözlerim kanadı" yorumu yapıldı.  
Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, davetli olarak 77. Cannes Film Festivali'ne katıldı.

Siyah tül bir elbise giyen ve saçlarını açık bırakan oyuncunun tarzı hiç beğenilmedi.

Bu yıl 77. düzenlenen Cannes Film Festivali'nde Türk oyunculardan Dilan Çiçek Deniz, Hande Erçel, Pınar Deniz ve Özge Özacar boy gösterdi. Kırmızı halıda siyah tül elbise tercih eden Dilan Çiçek Deniz'i tarzı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Pinema Film'in davetlisi olarak 77. Cannes Film Festivali'ne katılan ve dizi etkinliğine katılan Dilan Çiçek Deniz, göğüslerini işleme ile kapatan siyah tül bir elbise tercih etti.

Uzun saten eteğinin altına siyah bot tercih eden oyuncunun saçlarını dağınık şekilde açık bırakması da hiç beğenilmedi. Kısa sürede tarzıyla gündem olan Deniz için "Güzel kız ne yapmış gözlerim kanadı" yorumu yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.