Dilan Çiçek Deniz kendini motive eden şeyi açıkladı!

AKTÜEL 04.12.2022 - 18:53, Güncelleme: 04.12.2022 - 18:53
 

Dilan Çiçek Deniz kendini motive eden şeyi açıkladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, kendini motive eden şeyi açıkladı. Deniz, "Beni hayata motive eden şey ise libido" dedi. İşte detaylar...

Güzel oyuncu bir derginin Aralık sayısına röportaj verdi. Deni dikkat çeken açıklamalarda bulundu.  Geçtiğimiz haftalarda evlilik hazırlığı yapan ve çok aşık olduğunu söylediği İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz, ünlü bir derginin Aralık sayısına konuk oldu.  İşte o açıklamalar… "Hiçbir boşluk hissetmiyorum içimde. Anlatsan kimse anlamaz bir tarafım var benim. Çocukluğumdan beri böyle.Takipçi sayısı kaygılı hiçbir işte olmak istemiyorum. Kalbimi attıran, beni mutlu edecek projelerde yer alırım sadece. Temel hayalim mutlu olmaya devam etmek. Sadece mutlu olayım yeter."
Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, kendini motive eden şeyi açıkladı. Deniz, "Beni hayata motive eden şey ise libido" dedi. İşte detaylar...

Güzel oyuncu bir derginin Aralık sayısına röportaj verdi. Deni dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz haftalarda evlilik hazırlığı yapan ve çok aşık olduğunu söylediği İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz, ünlü bir derginin Aralık sayısına konuk oldu. 

İşte o açıklamalar…

"Hiçbir boşluk hissetmiyorum içimde. Anlatsan kimse anlamaz bir tarafım var benim. Çocukluğumdan beri böyle.Takipçi sayısı kaygılı hiçbir işte olmak istemiyorum. Kalbimi attıran, beni mutlu edecek projelerde yer alırım sadece. Temel hayalim mutlu olmaya devam etmek. Sadece mutlu olayım yeter."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.