Dila Ve Kuzgun Geliyor!

DİZİ - FİLM 02.01.2019 - 09:37, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Dila Ve Kuzgun Geliyor!

Kiralık Aşk’tan sonra ekrana dönmesi merakla beklenen Barış Arduç, yeni dizi partneri Burcu Biricik ile aynı anda instagram sayfasından yeni dizisinin duyurusunu yaptı.

Sezon başında 8. Gün isimli diziyle Atv ekranlarında yer alan Burcu Biricik, dizi tutmayınca yeni sezonda Kuzgun dizisi ile anlaşmıştı. Bir süredir hazırlıkları süren dizide birlikte baş rolde oynayacak olan Biricik ve Arduç, Star TV’nin iddialı dizisi Kuzgun için ilk kez bir paylaşım yaptılar. Dizi için birlikte çekilmiş fotoğraflarını yayınlayan oyuncuların sosyal medya hesaplarına binlerce beğeni geldi. Arduç’un instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafa ‘kuzgun yakında’ notunu düştüğü ve yorumlara kapattığı görüldü.
Kiralık Aşk’tan sonra ekrana dönmesi merakla beklenen Barış Arduç, yeni dizi partneri Burcu Biricik ile aynı anda instagram sayfasından yeni dizisinin duyurusunu yaptı.

Sezon başında 8. Gün isimli diziyle Atv ekranlarında yer alan Burcu Biricik, dizi tutmayınca yeni sezonda Kuzgun dizisi ile anlaşmıştı.

Bir süredir hazırlıkları süren dizide birlikte baş rolde oynayacak olan Biricik ve Arduç, Star TV’nin iddialı dizisi Kuzgun için ilk kez bir paylaşım yaptılar.

Dizi için birlikte çekilmiş fotoğraflarını yayınlayan oyuncuların sosyal medya hesaplarına binlerce beğeni geldi. Arduç’un instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafa ‘kuzgun yakında’ notunu düştüğü ve yorumlara kapattığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.