Dikkatsizlikten Kaynaklanan Kazaların Önlenmesi Hedefleniyor

YAŞAM 25.04.2019 - 17:01, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Dikkatsizlikten Kaynaklanan Kazaların Önlenmesi Hedefleniyor

Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce, Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren yapı denetim ve laboratuvar kuruluşları ile yapı müteahhitlerine yönelik olarak  ‘’İş Sağılığı ve Güvenliği’’ hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal:  ‘’Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen iş kazaları herkesçe bilinmektedir. İş kazalarını önlemek amacıyla Müdürlüğümüz inşaat sektöründe çalışanların bilinçlendirilmesini kendisine görev addetmiştir. İnşaat sektörü yüksek oranda riskli bir çalışma ortamına sahiptir. İnşaatlardaki iş kazalarında çalışanların dikkatsizliğinden kaynaklananveya gerekli iş güvenliği önlemlerinin alınmaması konularında sektörde çalışanları bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ’İş Sağılığı ve Güvenliği’’bilgilendirme toplantılarını belirli periyotlarda yapmaktayız.’’ dedi.
Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce, Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren yapı denetim ve laboratuvar kuruluşları ile yapı müteahhitlerine yönelik olarak  ‘’İş Sağılığı ve Güvenliği’’ hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal:  ‘’Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen iş kazaları herkesçe bilinmektedir. İş kazalarını önlemek amacıyla Müdürlüğümüz inşaat sektöründe çalışanların bilinçlendirilmesini kendisine görev addetmiştir. İnşaat sektörü yüksek oranda riskli bir çalışma ortamına sahiptir. İnşaatlardaki iş kazalarında çalışanların dikkatsizliğinden kaynaklananveya gerekli iş güvenliği önlemlerinin alınmaması konularında sektörde çalışanları bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ’İş Sağılığı ve Güvenliği’’bilgilendirme toplantılarını belirli periyotlarda yapmaktayız.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.