DEVA’nın kurucu il heyetinde dikkat çeken bir isim yer aldı!

POLİTİKA 19.07.2020 - 21:41, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

DEVA’nın kurucu il heyetinde dikkat çeken bir isim yer aldı!

DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Kahramanmaraş İl Kurucu heyetindi dikkat çeken bir isim yer aldı.

Bilindiği üzere DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Kahramanmaraş Kurucu il Başkanı olarak irfan Karatutlu atandı. Karatutlu’nun kurucu heyetinde ise geç siyasetçi imdat Tufan’nın yer alması dikkat çekti.     “Yeni bir vizyon ve umut içinde yola çıkıyoruz”   Tufan yapmış olduğu kısa açıklamada, “Ülkemizin demokrasi, özgürlükler, ekonomik ve sosyal refah alanında yaşanılan sorunları çözme adına, yerelde de daha yaşanılır bir Kahramanmaraş için yeni bir vizyon ve umut içinde yola çıkıyoruz. Sizi dinlemek, birlikte bir karar vermek bizim için önemli.”dedi.
DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Kahramanmaraş İl Kurucu heyetindi dikkat çeken bir isim yer aldı.

Bilindiği üzere DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Kahramanmaraş Kurucu il Başkanı olarak irfan Karatutlu atandı. Karatutlu’nun kurucu heyetinde ise geç siyasetçi imdat Tufan’nın yer alması dikkat çekti.

 

 

“Yeni bir vizyon ve umut içinde yola çıkıyoruz”

 

Tufan yapmış olduğu kısa açıklamada, “Ülkemizin demokrasi, özgürlükler, ekonomik ve sosyal refah alanında yaşanılan sorunları çözme adına, yerelde de daha yaşanılır bir Kahramanmaraş için yeni bir vizyon ve umut içinde yola çıkıyoruz. Sizi dinlemek, birlikte bir karar vermek bizim için önemli.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.