DEVA'lılar Kan Verdiler Deva Oldular!

POLİTİKA 07.11.2021 - 16:05, Güncelleme: 07.11.2021 - 16:05
 

DEVA'lılar Kan Verdiler Deva Oldular!

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Kan Bağışı Kampanyası düzenleyen DEVA Partisi Kahramanmaraş il yönetimi, kan bekleyen çok sayıdaki vatandaşa umut oldu.

Kampanyaya ilişkin konuşan DEVA Partisi İl Sağlık İşleri Başkanı Uzman Dr. Ejder Seçkiner “Kan ver, DEVA ol diyerek kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. Her alanda milletimize deva olmak için gayretle çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi DEVA Partisi İl Yönetimi ve  Kadın Politikaları, Gençlik Politikaları, Sağlık Politikaları ve Halkla İlişkiler Başkanlığı organizasyonu desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.  Kampanyaya Onikişubat  İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu ve Onikişubat ilçe yönetimi de destek verdi.   Türkiye’nin birçok şehrinde eş zamanlı olarak düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında, çok sayıda DEVA gönüllüsü kan verdi.  
29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Kan Bağışı Kampanyası düzenleyen DEVA Partisi Kahramanmaraş il yönetimi, kan bekleyen çok sayıdaki vatandaşa umut oldu.

Kampanyaya ilişkin konuşan DEVA Partisi İl Sağlık İşleri Başkanı Uzman Dr. Ejder Seçkiner “Kan ver, DEVA ol diyerek kan bağışı kampanyamızı gerçekleştirdik. Her alanda milletimize deva olmak için gayretle çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi

DEVA Partisi İl Yönetimi ve  Kadın Politikaları, Gençlik Politikaları, Sağlık Politikaları ve Halkla İlişkiler Başkanlığı organizasyonu desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi.

 Kampanyaya Onikişubat  İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu ve Onikişubat ilçe yönetimi de destek verdi.

 

Türkiye’nin birçok şehrinde eş zamanlı olarak düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında, çok sayıda DEVA gönüllüsü kan verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.