DEVA Partisi akaryakıt zamlarını bisikletle protesto etti!

AKTÜEL 07.11.2021 - 13:49, Güncelleme: 07.11.2021 - 13:49
 

DEVA Partisi akaryakıt zamlarını bisikletle protesto etti!

DEVA Partisi Kahramanmaraş teşkilatı akaryakıt zamlarını bisikletle protesto etti!

DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı artan akaryakıt fiyatlarına tepki göstermek ve sağlık için bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “DEVA Bisiklette”  diyerek ilk etkinliği Kahramanmaraş'tan başlattı. DEVA Partisi Kahramanmaraş Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanlığı organizesiyle Üngüt Bisiklet yolunda yapılan etkinlik Deva Partisi Kahramanmaraş Yerel Yönetimler Başkanlığı , Kadın Politikaları Başkanlığı ve Gençlik Politikaları Başkanlığının ortak projesi olarak hayata geçirildi.  Etkinlik hakkında konuşan Deva Partisi İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu: "Deva Bisiklet'te diyerek bir etkinlik düzenledik. Genel merkezimizin organize ettiği 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan bir proje bu.  Bu projenin amacı son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına gelen fahiş zamlar ve sporu teşvik. Birinci sebep akaryakıt zamları artık ulaşımı temel ihtiyaçtan lüks ihtiyaca dönüştürmüş durumda. Buna artık dur denilmesi gerekiyor.”dedi. Yapılan etkinliğe Kahramanmaraş Deva Partisi İl Yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş Deva Partisi İl Doğa Hakları ve Çevre  politikaları başkanı Avukat Aybala Uzun , İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Jeoloji Mühendisi Volkan Dalyan , Kadın Politikaları Başkanı Hatice Koç , Gençlik Politikaları Başkanı Ramazan Hançer, İl başkan yardımcıları,  ilçe teşkilat birimleri ve gönüllüler eşlik etti.   
DEVA Partisi Kahramanmaraş teşkilatı akaryakıt zamlarını bisikletle protesto etti!

DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı artan akaryakıt fiyatlarına tepki göstermek ve sağlık için bisiklet kullanımının önemine dikkat çekmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen “DEVA Bisiklette”  diyerek ilk etkinliği Kahramanmaraş'tan başlattı.


DEVA Partisi Kahramanmaraş Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanlığı organizesiyle Üngüt Bisiklet yolunda yapılan etkinlik Deva Partisi Kahramanmaraş Yerel Yönetimler Başkanlığı , Kadın Politikaları Başkanlığı ve Gençlik Politikaları Başkanlığının ortak projesi olarak hayata geçirildi. 


Etkinlik hakkında konuşan Deva Partisi İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu: "Deva Bisiklet'te diyerek bir etkinlik düzenledik. Genel merkezimizin organize ettiği 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan bir proje bu.  Bu projenin amacı son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına gelen fahiş zamlar ve sporu teşvik. Birinci sebep akaryakıt zamları artık ulaşımı temel ihtiyaçtan lüks ihtiyaca dönüştürmüş durumda. Buna artık dur denilmesi gerekiyor.”dedi.


Yapılan etkinliğe Kahramanmaraş Deva Partisi İl Yönetim kurulu üyeleri, Kahramanmaraş Deva Partisi İl Doğa Hakları ve Çevre  politikaları başkanı Avukat Aybala Uzun , İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Jeoloji Mühendisi Volkan Dalyan , Kadın Politikaları Başkanı Hatice Koç , Gençlik Politikaları Başkanı Ramazan Hançer, İl başkan yardımcıları,  ilçe teşkilat birimleri ve gönüllüler eşlik etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.