Derbi gazisi İrfan Can Kahveci'ye ne kadar ceza verildi?

SPOR 13.01.2023 - 11:59, Güncelleme: 13.01.2023 - 11:59
 

Derbi gazisi İrfan Can Kahveci'ye ne kadar ceza verildi?

Galatasaray maçında oyuna girdikten sonra kırmızı kart gören Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin cezası belli oldu. Peki, İrfan Can Kahveci kaç maç ceza aldı?

Galatasaray maçında oyuna girdikten sonra kırmızı kart gören Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin cezası belli oldu. Peki, İrfan Can Kahveci kaç maç ceza aldı? İşte detaylar… Galatasaray’da maçında oyuna sonradan giren ve aldığı kırmızı kart sonrası oyundan atılan İrfan Can Kahveci'nin cezası belli oldu. Kahveci’nin gördüğü kırmızı kart sonrası koşarak soyunma odasına gitmesi de tepkilere nende olmuştu.  İrfan Can Kahveci kural dışı hareketten tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmişti. PFDK, Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'ye 2 maç ceza verdi. Buna göre; İrfan Can Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ve HangiKredi Ümraniyespor mücadelelerinde forma giyemeyecek.  
Galatasaray maçında oyuna girdikten sonra kırmızı kart gören Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin cezası belli oldu. Peki, İrfan Can Kahveci kaç maç ceza aldı?

Galatasaray maçında oyuna girdikten sonra kırmızı kart gören Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'nin cezası belli oldu. Peki, İrfan Can Kahveci kaç maç ceza aldı? İşte detaylar…

Galatasaray’da maçında oyuna sonradan giren ve aldığı kırmızı kart sonrası oyundan atılan İrfan Can Kahveci'nin cezası belli oldu. Kahveci’nin gördüğü kırmızı kart sonrası koşarak soyunma odasına gitmesi de tepkilere nende olmuştu. 

İrfan Can Kahveci kural dışı hareketten tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilmişti. PFDK, Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci'ye 2 maç ceza verdi. Buna göre; İrfan Can Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ve HangiKredi Ümraniyespor mücadelelerinde forma giyemeyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.