Deprem Uzmanı Naci Görür, bu kez Adana'yı uyardı!

AKTÜEL 20.02.2023 - 23:04, Güncelleme: 22.02.2023 - 22:48
 

Deprem Uzmanı Naci Görür, bu kez Adana'yı uyardı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür, uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Hatay’ın Defne ve Samandağ ilçelerinde meydana gelen depremden sonra açıklamalarda bulundu. Görür, bu kez Adana'yı uyardı. Görür, "Adana havzasında da olası bir deprem bekliyoruz. Ne zaman olur net olarak söylemek zor ama 6 ve üzeri şiddetinde olabilir" dedi. Naci Görür, “Bu artçı deprem değil. Maraş depremleri olduktan sonra iki yere dikkat çektik. Hatay ve Adana havzasına dikkat edelim buralarda deprem olabilir dedik. Maraş depremlerinden sonra enerjilerin bir kısmı güneye doğru transfer olur. Ekstra enerji geldiği zaman kendi biriktirdiği enerjiyle birlikte kırılabilir.” İfadelerine yer verdi.   
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür, uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Hatay’ın Defne ve Samandağ ilçelerinde meydana gelen depremden sonra açıklamalarda bulundu.

Görür, bu kez Adana'yı uyardı.

Görür, "Adana havzasında da olası bir deprem bekliyoruz. Ne zaman olur net olarak söylemek zor ama 6 ve üzeri şiddetinde olabilir" dedi.

Naci Görür, “Bu artçı deprem değil. Maraş depremleri olduktan sonra iki yere dikkat çektik. Hatay ve Adana havzasına dikkat edelim buralarda deprem olabilir dedik. Maraş depremlerinden sonra enerjilerin bir kısmı güneye doğru transfer olur. Ekstra enerji geldiği zaman kendi biriktirdiği enerjiyle birlikte kırılabilir.” İfadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.