Deprem Merkezinde Mezarlık Düzenlemesi Yapılıyor!

YEREL HABERLER 28.09.2023 - 18:22, Güncelleme: 28.09.2023 - 18:22
 

Deprem Merkezinde Mezarlık Düzenlemesi Yapılıyor!

6 Şubat depremlerinin merkezi olan kahramanmaraş'ta mezarlık düzenlemesi devam ediyor.

6 Şubat depremlerinin merkezi olan kahramanmaraş'ta mezarlık düzenlemesi devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda başlattığı yol yenileme ve çevre düzenlemelerini sürdürüyor. 2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde şehir genelinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda başlattığı yol yenileme ve çevre düzenlemelerine de devam ediyor. Şehir mezarlığı içerisinde ulaşımı sağlayan ana ve ara yolların sıcak asfaltla yenilenmesiyle bölgede ulaşım standardı artırılırken, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarına ulaşım sağlayan stabilize yollar da kilit parke ve bordürle kaplanıyor.
6 Şubat depremlerinin merkezi olan kahramanmaraş'ta mezarlık düzenlemesi devam ediyor.

6 Şubat depremlerinin merkezi olan kahramanmaraş'ta mezarlık düzenlemesi devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda başlattığı yol yenileme ve çevre düzenlemelerini sürdürüyor.

2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde şehir genelinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kapıçam Şehir Mezarlığı’nda başlattığı yol yenileme ve çevre düzenlemelerine de devam ediyor.

Şehir mezarlığı içerisinde ulaşımı sağlayan ana ve ara yolların sıcak asfaltla yenilenmesiyle bölgede ulaşım standardı artırılırken, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarına ulaşım sağlayan stabilize yollar da kilit parke ve bordürle kaplanıyor.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.