Deprem Bölgesinde Tomsuklu Karma OSB'de Fabrikalar Yükseliyor!

EKONOMİ 22.08.2024 - 08:59, Güncelleme: 22.08.2024 - 08:59
 

Deprem Bölgesinde Tomsuklu Karma OSB'de Fabrikalar Yükseliyor!

Tomsuklu bölgesinde kurulan Karma OSB de yer teslimlerine başlanması ile Fabrikaların binaları yükselmeye başladı.

Tomsuklu Karma OSB Başkanı Mustafa Narlı, “Alt yapı işini Ekim ayına kadar yüzde yüzünü bitireceği, çalışma biten yerlerde ki Parsellerin hak sahiplerine vermeye başladık, Fabrika İnşaatları başladığını söyledi. Kahramanmaraş’ımızda taş üstüne taş koyana teşekkür ederim, onun kölesi gibi çalışırım, yeter ki yatırım yapılsın üretim yapılsın, ülke ekonomisine katkıda bulunan herkese teşekkür ederim,  diyen Başkan Mustafa Narlı , “Bugün Dünyada bir ekonomik kriz var, Türkiye de var, Kahramanmaraş’ta ise çok daha fenası var, tekstil ürünleri satışı durdu. Fabrikalarımızın depoları ağzına kadar mal ile dolu ihracatta sıkıntı var iç piyasada sıkıntı var bu sebeple el ele vermeliyiz, bu kriz günlerini nasıl aşarızı ortak akılla çözmeliyiz,” dedi. SEKTÖRDE ÇEŞİTLİLİK  Tomsuklu Karma OSB yapmak için çok büyük mücadele verdik, Karma olması ile burada sadece tekstil yatırım değil, hemen her sektörde yatırım yapılması önü açıldı, Tomsuklu Karma OSB de her türlü yatırım yapa bilirsiniz diyen başkan  Mustafa Narlı ,” Kahramanmaraş Tekstil , çelik, Kuyumculuk, Ayakkabı, Boya Kasar ama bu yetmez, TUSAŞ uzay sanayi ve elektronik sanayi de yatırım yapmalı böylece bir sektör durursa diğer devam eder çalışır , Kahramanmaraşlıları Tomsuklu Karma OSB de çeşitli sektörlerde yatırıma davet ediyorum, alt yapı biten bölgelerde parselleri veriyoruz fabrika yapımı başladı” diye konuştu.
Tomsuklu bölgesinde kurulan Karma OSB de yer teslimlerine başlanması ile Fabrikaların binaları yükselmeye başladı.

Tomsuklu Karma OSB Başkanı Mustafa Narlı, “Alt yapı işini Ekim ayına kadar yüzde yüzünü bitireceği, çalışma biten yerlerde ki Parsellerin hak sahiplerine vermeye başladık, Fabrika İnşaatları başladığını söyledi.

Kahramanmaraş’ımızda taş üstüne taş koyana teşekkür ederim, onun kölesi gibi çalışırım, yeter ki yatırım yapılsın üretim yapılsın, ülke ekonomisine katkıda bulunan herkese teşekkür ederim,  diyen Başkan Mustafa Narlı , “Bugün Dünyada bir ekonomik kriz var, Türkiye de var, Kahramanmaraş’ta ise çok daha fenası var, tekstil ürünleri satışı durdu.

Fabrikalarımızın depoları ağzına kadar mal ile dolu ihracatta sıkıntı var iç piyasada sıkıntı var bu sebeple el ele vermeliyiz, bu kriz günlerini nasıl aşarızı ortak akılla çözmeliyiz,” dedi.

SEKTÖRDE ÇEŞİTLİLİK 

Tomsuklu Karma OSB yapmak için çok büyük mücadele verdik, Karma olması ile burada sadece tekstil yatırım değil, hemen her sektörde yatırım yapılması önü açıldı, Tomsuklu Karma OSB de her türlü yatırım yapa bilirsiniz diyen başkan  Mustafa Narlı ,” Kahramanmaraş Tekstil , çelik, Kuyumculuk, Ayakkabı, Boya Kasar ama bu yetmez, TUSAŞ uzay sanayi ve elektronik sanayi de yatırım yapmalı böylece bir sektör durursa diğer devam eder çalışır , Kahramanmaraşlıları Tomsuklu Karma OSB de çeşitli sektörlerde yatırıma davet ediyorum, alt yapı biten bölgelerde parselleri veriyoruz fabrika yapımı başladı” diye konuştu.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.