Deprem bölgesinde öteleme olmaz ise kepenkler kapanır!

EKONOMİ 26.07.2023 - 11:03, Güncelleme: 01.08.2023 - 19:13
 

Deprem bölgesinde öteleme olmaz ise kepenkler kapanır!

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Zor,  Deprem bölgesinde ötelemenin olmaması halinde işletmelerin kepenklerini kapatacağını söyledi.  işte Ahmet Zor'un o açıklaması: " İŞLETMELER ÖDEME YAPACAK KONUMDA DEĞİL! 6 Şubat depremlerinde sadece vatandaşlarımızın oturduğu konutlar zarar görmedi. Hepimizin iş yerleri, büyük işletmelerimiz zarar gördü. Sadece binasının zarar görmesinin yanında alışverişlerde zarar gördü. Deprem sonrası gelen sıkıntılar işletmelermizin kendi çarklarını döndüremeyeceği konuma getirdi. Bununla alakalı deprem sonrası 6 ay kredi ve ödemeler ötelenmişti ancak bugün şehrimizde yaşayan herkesin bildiği bir şey var ki; Esnaflarımız, fabrikalarımız şuanda depremin ortaya çıkarmış olduğu ekonomik maliyeti kaldırabilecek, borçlarını ödeyebilecek konuma gelmiş değiller.  ÖTELEME VE PAKETLERİN AÇIKLANMASI GEREKİYOR! Bununla alakalı mutlaka ötemelerin devam ettirilmesi gerekiyor. Esnaf ve iş dünyasına yeni ekonomik paketlerin açıklanması gerekiyor. Destek paketlerinin şehrimize gönderilmesi gerekir. Çünkü Kahramanmaraş sadece Kahramanmaraş'tan ibaret değil. Büyük işletmelerimiz var ve ekonomiye büyük katkı sağlıyoruz. Bu öteleme ve destek paketleri açıklanmaz ise hiç kimse ekonomisini sürdüremez kepenk kapatmaya başlar. Buradan yetkilileri duyarlılığa çağırıyoruz."   
Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Zor,  Deprem bölgesinde ötelemenin olmaması halinde işletmelerin kepenklerini kapatacağını söyledi. 

işte Ahmet Zor'un o açıklaması: "

İŞLETMELER ÖDEME YAPACAK KONUMDA DEĞİL!

6 Şubat depremlerinde sadece vatandaşlarımızın oturduğu konutlar zarar görmedi. Hepimizin iş yerleri, büyük işletmelerimiz zarar gördü. Sadece binasının zarar görmesinin yanında alışverişlerde zarar gördü. Deprem sonrası gelen sıkıntılar işletmelermizin kendi çarklarını döndüremeyeceği konuma getirdi.

Bununla alakalı deprem sonrası 6 ay kredi ve ödemeler ötelenmişti ancak bugün şehrimizde yaşayan herkesin bildiği bir şey var ki; Esnaflarımız, fabrikalarımız şuanda depremin ortaya çıkarmış olduğu ekonomik maliyeti kaldırabilecek, borçlarını ödeyebilecek konuma gelmiş değiller. 

ÖTELEME VE PAKETLERİN AÇIKLANMASI GEREKİYOR!

Bununla alakalı mutlaka ötemelerin devam ettirilmesi gerekiyor. Esnaf ve iş dünyasına yeni ekonomik paketlerin açıklanması gerekiyor. Destek paketlerinin şehrimize gönderilmesi gerekir. Çünkü Kahramanmaraş sadece Kahramanmaraş'tan ibaret değil. Büyük işletmelerimiz var ve ekonomiye büyük katkı sağlıyoruz. Bu öteleme ve destek paketleri açıklanmaz ise hiç kimse ekonomisini sürdüremez kepenk kapatmaya başlar. Buradan yetkilileri duyarlılığa çağırıyoruz." 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.