Deprem Bölgesinde Kırmızı Bisiklet Proje Lansmanı!

EĞİTİM 04.06.2024 - 17:02, Güncelleme: 04.06.2024 - 17:02
 

Deprem Bölgesinde Kırmızı Bisiklet Proje Lansmanı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Hayat Yeniden Vakfı Açılış Galası ve Kırmızı Bisiklet Projesi Lansmanı’na katıldı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, şehir protokolü ve STK temsilcilerinin de yer aldığı programda; vakfın manifestosu, master projeleri ve Kırmızı Bisiklet projesi tanıtıldı. Projenin Kahramanmaraş için önemine değinerek emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Fırat Görgel, “Özellikle 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan şehrimizde sivil toplum kuruluşlarının bu anlamlı çalışmalarına ihtiyaç duyuyoruz. Hayat Yeniden Vakfı’nın başlatmış olduğu bu iyilik hareketinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İyilik paylaştıkça çoğalır” dedi. Yenişehirlioğlu: “Kendimi Kahramanmaraş’ın Hemşehrisi Olarak Görüyorum” Programa ilişkin değerlendirmelerde bulunan ve Kahramanmaraş’ta olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Kahramanmaraş’ın bende çok ayrı bir yeri var. Buranın hemşehrisi gibi görüyorum kendimi. Kahramanmaraş’ın toprağında garip bir tılsım var. İnsanı kendine çekiyor. Sanat hayatım da burada başladığı için bu şehir benim için müstakil bir yere sahip. Bu güzel hareketin burada başlıyor olması ve buradan yayılacak olması da çok güzel. Önemli olan burada samimiyettir. Ortak paydada birleşip neler yapılabilecek, yaraları nasıl saracağız, dertlerimizi nasıl paylaşacağız ve tekrar nasıl ayağa kalkacağız bu çok önemli. Güçlü bir milletiz biz. Kahramanmaraş zaten varlığıyla, duruşuyla, halkıyla, ruhuyla ve cesaretiyle bunu yıllarca ispat etmiş bir şehir. Bu gece burada olmak ve bu güzel organizasyona katılmaktan dolayı da çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Koçyiğit: “Kahramanmaraş’ta İyilik Hareketi Başlıyor” Programda konuşan ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, “Öncelikle tüm Kahramanmaraşlıları canı yürekten saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Bugün çok önemli bir organizasyonda bir aradayız. Çünkü Kahramanmaraş’ta bir iyilik hareketi doğuyor. Asrın felaketinde ailesiz kalan, ampute olan yavrularımız var. Devletimiz elbette onların yanında. Bugün bir araya gelmemize vesile olan kahraman yürekli kadınlar da gerçekten çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunabilmek, onları yalnız bırakmamak ve topluma kazandırmak için var güçleriyle gönülden çalışıyorlar. Projede yer alan, emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum” cümlelerini kaydetti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Hayat Yeniden Vakfı Açılış Galası ve Kırmızı Bisiklet Projesi Lansmanı’na katıldı.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, şehir protokolü ve STK temsilcilerinin de yer aldığı programda; vakfın manifestosu, master projeleri ve Kırmızı Bisiklet projesi tanıtıldı.

Projenin Kahramanmaraş için önemine değinerek emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Fırat Görgel, “Özellikle 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan şehrimizde sivil toplum kuruluşlarının bu anlamlı çalışmalarına ihtiyaç duyuyoruz. Hayat Yeniden Vakfı’nın başlatmış olduğu bu iyilik hareketinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İyilik paylaştıkça çoğalır” dedi.

Yenişehirlioğlu: “Kendimi Kahramanmaraş’ın Hemşehrisi Olarak Görüyorum”

Programa ilişkin değerlendirmelerde bulunan ve Kahramanmaraş’ta olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirten AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Kahramanmaraş’ın bende çok ayrı bir yeri var. Buranın hemşehrisi gibi görüyorum kendimi. Kahramanmaraş’ın toprağında garip bir tılsım var. İnsanı kendine çekiyor. Sanat hayatım da burada başladığı için bu şehir benim için müstakil bir yere sahip. Bu güzel hareketin burada başlıyor olması ve buradan yayılacak olması da çok güzel. Önemli olan burada samimiyettir.

Ortak paydada birleşip neler yapılabilecek, yaraları nasıl saracağız, dertlerimizi nasıl paylaşacağız ve tekrar nasıl ayağa kalkacağız bu çok önemli. Güçlü bir milletiz biz. Kahramanmaraş zaten varlığıyla, duruşuyla, halkıyla, ruhuyla ve cesaretiyle bunu yıllarca ispat etmiş bir şehir. Bu gece burada olmak ve bu güzel organizasyona katılmaktan dolayı da çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Koçyiğit: “Kahramanmaraş’ta İyilik Hareketi Başlıyor”

Programda konuşan ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, “Öncelikle tüm Kahramanmaraşlıları canı yürekten saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Bugün çok önemli bir organizasyonda bir aradayız. Çünkü Kahramanmaraş’ta bir iyilik hareketi doğuyor. Asrın felaketinde ailesiz kalan, ampute olan yavrularımız var.

Devletimiz elbette onların yanında. Bugün bir araya gelmemize vesile olan kahraman yürekli kadınlar da gerçekten çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunabilmek, onları yalnız bırakmamak ve topluma kazandırmak için var güçleriyle gönülden çalışıyorlar. Projede yer alan, emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum” cümlelerini kaydetti.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.