Denizbank Yeni Eğitim Kredisi Kampanyası!

AKTÜEL 13.10.2023 - 18:26, Güncelleme: 13.10.2023 - 18:26
 

Denizbank Yeni Eğitim Kredisi Kampanyası!

Eğitim harcamalarında geçerli yeni kampanyasını duyuran banka, eğitim harcamaları kapsamında 250 bin TL’ye kadar finans desteği imkanı sunacağını açıkladı.

Eğitim harcamalarında geçerli yeni kampanyasını duyuran Denizbank eğitim kredisi kapsamında talep edilecek kredi tutarlarını, özel okul, özel üniversite, özel kurslar ve diğer eğitim harcamalarında kullanılabileceğini resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Denizbank tarafından sunulan eğitim kredisi için maksimum kredi limiti 250 bin TL olurken, söz konusu kredi kapsamında 36 aya kadar vade imkanı sunulacağı bilgisi verildi. Denizbank tarafından sunulan eğitim kredisi avantajından yararlanmak isteyen kişilerden başvuru işlemleri sırasında istenilecek belgeler ise şu şekilde yer alıyor; Eğitim kredisi için başvurusu yapacak kişinin Kimlik ve aynı zamanda kimlik fotokopisi talep edilecektir. Eğitim kredisi için başvurusu yapacak kişilerden bazı durumlarda gelir belgesi ibrazı talep edilebilir. Tüm bunlara ek olarak ise yerleşim belgesi ya da son aya ait fatura belgesi ve öğrenci kabul belgesi gibi belgeler talep edilecektir. Denizbank’ın eğitim kredisi için sunmuş olduğu faiz oranı şu şekilde yer alıyor; Eğitim kredisi için 10 bin TL talep eden bir kişi, %4,43 faiz oranına ek olarak, 36 vade imkanı sunulacaktır.  
Eğitim harcamalarında geçerli yeni kampanyasını duyuran banka, eğitim harcamaları kapsamında 250 bin TL’ye kadar finans desteği imkanı sunacağını açıkladı.

Eğitim harcamalarında geçerli yeni kampanyasını duyuran Denizbank eğitim kredisi kapsamında talep edilecek kredi tutarlarını, özel okul, özel üniversite, özel kurslar ve diğer eğitim harcamalarında kullanılabileceğini resmi web sitesi üzerinden duyurdu.

Denizbank tarafından sunulan eğitim kredisi için maksimum kredi limiti 250 bin TL olurken, söz konusu kredi kapsamında 36 aya kadar vade imkanı sunulacağı bilgisi verildi.

Denizbank tarafından sunulan eğitim kredisi avantajından yararlanmak isteyen kişilerden başvuru işlemleri sırasında istenilecek belgeler ise şu şekilde yer alıyor;

Eğitim kredisi için başvurusu yapacak kişinin Kimlik ve aynı zamanda kimlik fotokopisi talep edilecektir.

Eğitim kredisi için başvurusu yapacak kişilerden bazı durumlarda gelir belgesi ibrazı talep edilebilir.

Tüm bunlara ek olarak ise yerleşim belgesi ya da son aya ait fatura belgesi ve öğrenci kabul belgesi gibi belgeler talep edilecektir.

Denizbank’ın eğitim kredisi için sunmuş olduğu faiz oranı şu şekilde yer alıyor;

Eğitim kredisi için 10 bin TL talep eden bir kişi, %4,43 faiz oranına ek olarak, 36 vade imkanı sunulacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.