Deniz keyfi yapılacak sahil kasabaları!

Mekanlar 23.07.2020 - 18:09, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Deniz keyfi yapılacak sahil kasabaları!

Şu sıralar herkesten uzak biraz olsun kafa dinleyeceğiniz bir yer arıyorsanız bu listemiz tam size göre...

TEKİROVA / ANTALYA Antalya'nın Kemer ilçesinde mavi ve yeşili ile gelenlerini karşılıyor Tekirova. Birçok ekstrem sporunu da yapabileceğiniz Tekirova'da, aslında doğanın bir parçası olduğunuzu daha çok hissedeceksiniz. Özetle burası çam ağaçları ve masmavi denizin kucaklaştığı mükemmel bir tatil yeri. Ultra lüks otellerin de olduğu kasaba son yıllarda dalış sporu tutkunlarının da uğrak yerleri arasında bulunuyor. BALIKLIOVA Ege ve Akdeniz kasabaları artık kent yaşamına dair pek çok olumsuzluktan yorulanların kaçış noktası. Özellikle seyahat kısıtlamalarının kalktığı şu dönemde keşfe çıkmanın da tam zamanı… Otellerin ve beach club’ların olmadığı, balığıyla ünlü olsa da bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda lokantanın bulunduğu, yapılaşmanın yer yer yasak olması sebebiyle hâlâ orijinalliğini koruyabilen bir kıyı köyü burası. ANAMUR / MERSİN Antik kenti, kalesi, geniş kumsalı, tertemiz denizi ve eğlence hayatıyla Anamur ayrılmak istemeyeceğiniz bir tatil kasabası. Tertemiz, masmavi denizin kenarında oturup yemyeşil Torosları izlerken ruhunuzun nasıl da dinlendiğine hayret edeceksin. Yerli-yabancı turistlerin uğrak yeri olan yerleşimde yerli halkın yaz aylarında gittiği Toroslar’daki yayla köylerini de mutlaka görmelisiniz. TİSAN / MERSİN Aphrodisias Antik Kenti olarak bilinen Tisan, hem bir yarımada hem de bir adadan oluşuyor. Yarımadaya bağlanan yerde sırt sırta vermiş incecik kumlu iki koy, koyun hemen birinin önünde duran ada ile muhteşem bir manzaraya sahip burası. İnsanın hiç yaşlanmayacağı yerler arasında Silifke'ye bağlı Tisan'a mutlaka uğramalısınız. AKYAKA / MUĞLA Doğa ile baş başa kalabileceğiniz yerlerden biri olan Muğla'nın Akyaka ilçesi, son dönemlerde en çok ziyaret edilen tatil bölgeleri arasında. Huzur dolu bir dinlenme tatilinin yanında çeşitli aktivitelerle tatilinizi renklendirmek isterseniz bu yaz Akyaka'ya doğru rotanızı çevirebilirsiniz. DİKİLİ / İZMİR Kuzey Ege'nin maviyle yeşilin buluştuğu noktalarından Dikili, denizi, 40 kilometrelik kumsalı, şifalı termal kaynaklarıyla turizm açısından gelişmeye açık bir bölge olarak öne çıkıyor. İzmir'e 120 kilometre uzaklıkta bulunan ilçenin Bademli bölgesi ise henüz keşfedilmemiş doğaya ve irili ufaklı çok sayıda koya sahip.   Kaynak: http://www.filmlegez.com   
Şu sıralar herkesten uzak biraz olsun kafa dinleyeceğiniz bir yer arıyorsanız bu listemiz tam size göre...

TEKİROVA / ANTALYA


Antalya'nın Kemer ilçesinde mavi ve yeşili ile gelenlerini karşılıyor Tekirova. Birçok ekstrem sporunu da yapabileceğiniz Tekirova'da, aslında doğanın bir parçası olduğunuzu daha çok hissedeceksiniz. Özetle burası çam ağaçları ve masmavi denizin kucaklaştığı mükemmel bir tatil yeri. Ultra lüks otellerin de olduğu kasaba son yıllarda dalış sporu tutkunlarının da uğrak yerleri arasında bulunuyor.


BALIKLIOVA


Ege ve Akdeniz kasabaları artık kent yaşamına dair pek çok olumsuzluktan yorulanların kaçış noktası. Özellikle seyahat kısıtlamalarının kalktığı şu dönemde keşfe çıkmanın da tam zamanı… Otellerin ve beach club’ların olmadığı, balığıyla ünlü olsa da bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda lokantanın bulunduğu, yapılaşmanın yer yer yasak olması sebebiyle hâlâ orijinalliğini koruyabilen bir kıyı köyü burası.


ANAMUR / MERSİN


Antik kenti, kalesi, geniş kumsalı, tertemiz denizi ve eğlence hayatıyla Anamur ayrılmak istemeyeceğiniz bir tatil kasabası. Tertemiz, masmavi denizin kenarında oturup yemyeşil Torosları izlerken ruhunuzun nasıl da dinlendiğine hayret edeceksin. Yerli-yabancı turistlerin uğrak yeri olan yerleşimde yerli halkın yaz aylarında gittiği Toroslar’daki yayla köylerini de mutlaka görmelisiniz.


TİSAN / MERSİN


Aphrodisias Antik Kenti olarak bilinen Tisan, hem bir yarımada hem de bir adadan oluşuyor. Yarımadaya bağlanan yerde sırt sırta vermiş incecik kumlu iki koy, koyun hemen birinin önünde duran ada ile muhteşem bir manzaraya sahip burası. İnsanın hiç yaşlanmayacağı yerler arasında Silifke'ye bağlı Tisan'a mutlaka uğramalısınız.


AKYAKA / MUĞLA


Doğa ile baş başa kalabileceğiniz yerlerden biri olan Muğla'nın Akyaka ilçesi, son dönemlerde en çok ziyaret edilen tatil bölgeleri arasında. Huzur dolu bir dinlenme tatilinin yanında çeşitli aktivitelerle tatilinizi renklendirmek isterseniz bu yaz Akyaka'ya doğru rotanızı çevirebilirsiniz.


DİKİLİ / İZMİR


Kuzey Ege'nin maviyle yeşilin buluştuğu noktalarından Dikili, denizi, 40 kilometrelik kumsalı, şifalı termal kaynaklarıyla turizm açısından gelişmeye açık bir bölge olarak öne çıkıyor. İzmir'e 120 kilometre uzaklıkta bulunan ilçenin Bademli bölgesi ise henüz keşfedilmemiş doğaya ve irili ufaklı çok sayıda koya sahip.

 

Kaynak: http://www.filmlegez.com 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.