Demirdöğen Gençlerle Buluşup Stres Attı!

SPOR 18.12.2018 - 15:36, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Demirdöğen Gençlerle Buluşup Stres Attı!

AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Ahmet Asım Demirdöğen, Türkoğlu gençlerle futbol maçı yaptı.

Eski bir futbolcu ve adaylık başvurusu öncesi Kahramanmaraş Gençlik Merkezi Müdürü olan Ahmet Asım Demirdöğen gençlere yaptığı abiliğe adaylık sürecinde de devam ediyor. Türkoğlulu gençlerle bir araya gelen AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Ahmet Asım Demirdöğen sohbetin ardından halı saha maçı yaparak aday adaylık sürecinin stresini attı. Dostluk içinde geçen maçın ardından takımlar birbirlerine tatlı ikram ettiler.  
AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Ahmet Asım Demirdöğen, Türkoğlu gençlerle futbol maçı yaptı.

Eski bir futbolcu ve adaylık başvurusu öncesi Kahramanmaraş Gençlik Merkezi Müdürü olan Ahmet Asım Demirdöğen gençlere yaptığı abiliğe adaylık sürecinde de devam ediyor. Türkoğlulu gençlerle bir araya gelen AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan aday adayı Ahmet Asım Demirdöğen sohbetin ardından halı saha maçı yaparak aday adaylık sürecinin stresini attı.
Dostluk içinde geçen maçın ardından takımlar birbirlerine tatlı ikram ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.