Demet Özdemir’e Arap Hayranlarından Yoğun İlgi!

Magazin 22.01.2023 - 18:22, Güncelleme: 22.01.2023 - 18:22
 

Demet Özdemir’e Arap Hayranlarından Yoğun İlgi!

Demet Özdemir Suudi Arabistan'da gerçekleşen Joy Awards ödül törenine katıldı. Güzel oyuncu burada hayranlarından yoğun ilgi gördü. İşte detaylar…

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in merakla beklenen dizisi Adım Farah dizisinin etkileri devam ediyor. İkili Suudi Arabistan'da gerçekleşen Joy Awards ödül törenine katıldı. Ünlü oyuncu programda basın mensuplarının ve vatandaşların ilgi odağı oldu.  Özdemir geceye derin dekolteli elbisesiyle katıldı.   Adım Farah dizisinin konusu nedir? Ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.
Demet Özdemir Suudi Arabistan'da gerçekleşen Joy Awards ödül törenine katıldı. Güzel oyuncu burada hayranlarından yoğun ilgi gördü. İşte detaylar…

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in merakla beklenen dizisi Adım Farah dizisinin etkileri devam ediyor.

İkili Suudi Arabistan'da gerçekleşen Joy Awards ödül törenine katıldı. Ünlü oyuncu programda basın mensuplarının ve vatandaşların ilgi odağı oldu. 

Özdemir geceye derin dekolteli elbisesiyle katıldı.

 

Adım Farah dizisinin konusu nedir?

Ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.