Dedeoğlu, Şehirde Denetimsizlik Sorunu Var!

POLİTİKA 30.07.2023 - 15:26, Güncelleme: 05.08.2023 - 09:18
 

Dedeoğlu, Şehirde Denetimsizlik Sorunu Var!

Deva Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına şehirdeki sorunlar hakkında konuştu.

Dedeoğlu,  "Belediyecilikte sorun var. Hastanelerde sorun var. Şehrin yeni imar planı belli olmadığı için inşaatlar bir türlü başlayamıyor. Zarar gören ev ve iş yerleri kontrol edilmeden güçlendiriliyor."dedi. İşte Hakan Dedeoğlu'nun o açıklaması:  SORUNLARIN ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASI GEREKİYOR! "Uzun çarşı denilen bölgede insanlar yaşamaya mahkum edildi. Buna rağmen orada hala kaldırımlar yapılmış değil. Belediyecilikte sorun var. Hastanelerde sorun var. Örneğin çok fazla yoğunluk var ve randevularda tam bir keşmekeş olmuş durumda. Hastanelerdeki sorunların biran önce çözülmesi gerekiyor. Esnafların çok fazla sıkıntısı var. Esnaf krediye ulaşamıyor. ŞEHİRDE NELER OLACAĞINI KİMSE BİLMİYOR!  Şehrin yeni imar planı belli olmadığı için inşaatlar bir türlü başlayamıyor. Zarar gören ev ve iş yerleri kontrol edilmeden güçlendiriliyor. Aslında en büyük sorun denetimsizlik. Şehirde neler olacağını kimse bilmiyor. Su sorunu konusunda ciddi oranda şikayetler var. Bu sorunların biran önce çözüme kavuşturulması gerekiyor." Haber Merkezi  
Deva Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına şehirdeki sorunlar hakkında konuştu.

Dedeoğlu,  "Belediyecilikte sorun var. Hastanelerde sorun var. Şehrin yeni imar planı belli olmadığı için inşaatlar bir türlü başlayamıyor. Zarar gören ev ve iş yerleri kontrol edilmeden güçlendiriliyor."dedi.

İşte Hakan Dedeoğlu'nun o açıklaması: 

SORUNLARIN ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASI GEREKİYOR!

"Uzun çarşı denilen bölgede insanlar yaşamaya mahkum edildi. Buna rağmen orada hala kaldırımlar yapılmış değil. Belediyecilikte sorun var. Hastanelerde sorun var. Örneğin çok fazla yoğunluk var ve randevularda tam bir keşmekeş olmuş durumda. Hastanelerdeki sorunların biran önce çözülmesi gerekiyor. Esnafların çok fazla sıkıntısı var. Esnaf krediye ulaşamıyor.

ŞEHİRDE NELER OLACAĞINI KİMSE BİLMİYOR!

 Şehrin yeni imar planı belli olmadığı için inşaatlar bir türlü başlayamıyor. Zarar gören ev ve iş yerleri kontrol edilmeden güçlendiriliyor. Aslında en büyük sorun denetimsizlik. Şehirde neler olacağını kimse bilmiyor. Su sorunu konusunda ciddi oranda şikayetler var. Bu sorunların biran önce çözüme kavuşturulması gerekiyor."

Haber Merkezi

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.