Debgici, “Kahraman Şehri Birlikte Yöneteceğiz”

POLİTİKA 10.04.2019 - 17:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Debgici, “Kahraman Şehri Birlikte Yöneteceğiz”

Ak parti Kahramanmaraş il Başkanı Ömer Bilal Oruç Debgici, 31 Mart yerel seçim süreciyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Debgici, “Memleket hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız ve hep beraber ileriye taşıyacağız.”dedi. “Vaatlerin yerine getirtmesini bekliyoruz” Yeni seçilen Belediye başkanlarının mazbata alma sürecini de değerlendiren Debgici şunları söyledi: “Seçim sürecinde partimize ve Cumhur ittifakına destek veren tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kahramanmaraş her zaman olduğu gibi yine üzerine düşeni yaptı ve elbette bizlerde kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve SKM başkanlığımızla birlikte tüm teşkilatlarımızla gece gündüz demeden koşturduk. İki ilçe dışında tüm belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz mazbatalarını alıyor. Geçen hafta içerisinde alanlar da görev dağılımlarını yapıp faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bugün de merkezde Hayrettin Güngör, Hanifi Mahçiçek ve Necati Okay bey mazbatalarını aldı. Yapılan hizmetlerin devamı yarım kalan hizmetlerinde bir an evvel tamamlanması ve yeni hizmetlerin yeni vaatlerin biran önce yerine getirilmesi beklentimiz.” “Büyükşehir ile birlikte güzel yatırımlar aldık” Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte Devlet yatırımlarından ve Belediye yatırımlarından daha fazla faydalandığını vurgulayan Başkan Debgici konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz dönem Ak partiden seçilmiş olan Fatih Mehmet Erkoç ve onunla birlikte on belediye başkanımız gecesini gündüzüne kattılar ve Kahramanmaraş’ı ve ilçelerini bir yerden daha güzel bir yere taşıdılar. İnşallah bundan sonraki süreçte Hayrettin Güngör Bey daha ileriye şehrimizi taşıyacak ve yeni ekibiyle beraber yeni meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte yollarına devam edecekler. Bugüne kadar emek vermiş tüm belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni seçilen tüm belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize hayırlı olsun diyorum. Kolay bir iş değil özellikle 24 Haziran sonrası ekonomik saldırılar altında nerden nereye geldiğimizi hep beraber gördük. Artık onları geride bırakmak istiyoruz. Önümüzdeki dönem hem yerel yönetimde hem de genel idarede artık ekonomini daha da rahatladığı ve rahatlamasıyla beraber yatırımlarında hız kazanacağı bir dönem bekleniyor. Ben tüm teşkilatıma ve milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına milletvekilimiz Sefer Aycan’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Memleket hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız ve hep beraber ileriye taşıyacağız.”
Ak parti Kahramanmaraş il Başkanı Ömer Bilal Oruç Debgici, 31 Mart yerel seçim süreciyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Debgici, “Memleket hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız ve hep beraber ileriye taşıyacağız.”dedi.

“Vaatlerin yerine getirtmesini bekliyoruz”

Yeni seçilen Belediye başkanlarının mazbata alma sürecini de değerlendiren Debgici şunları söyledi: “Seçim sürecinde partimize ve Cumhur ittifakına destek veren tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kahramanmaraş her zaman olduğu gibi yine üzerine düşeni yaptı ve elbette bizlerde kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve SKM başkanlığımızla birlikte tüm teşkilatlarımızla gece gündüz demeden koşturduk. İki ilçe dışında tüm belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimiz mazbatalarını alıyor. Geçen hafta içerisinde alanlar da görev dağılımlarını yapıp faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bugün de merkezde Hayrettin Güngör, Hanifi Mahçiçek ve Necati Okay bey mazbatalarını aldı. Yapılan hizmetlerin devamı yarım kalan hizmetlerinde bir an evvel tamamlanması ve yeni hizmetlerin yeni vaatlerin biran önce yerine getirilmesi beklentimiz.”

“Büyükşehir ile birlikte güzel yatırımlar aldık”

Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte Devlet yatırımlarından ve Belediye yatırımlarından daha fazla faydalandığını vurgulayan Başkan Debgici konuşmasını şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz dönem Ak partiden seçilmiş olan Fatih Mehmet Erkoç ve onunla birlikte on belediye başkanımız gecesini gündüzüne kattılar ve Kahramanmaraş’ı ve ilçelerini bir yerden daha güzel bir yere taşıdılar. İnşallah bundan sonraki süreçte Hayrettin Güngör Bey daha ileriye şehrimizi taşıyacak ve yeni ekibiyle beraber yeni meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte yollarına devam edecekler. Bugüne kadar emek vermiş tüm belediye başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni seçilen tüm belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize hayırlı olsun diyorum. Kolay bir iş değil özellikle 24 Haziran sonrası ekonomik saldırılar altında nerden nereye geldiğimizi hep beraber gördük. Artık onları geride bırakmak istiyoruz. Önümüzdeki dönem hem yerel yönetimde hem de genel idarede artık ekonomini daha da rahatladığı ve rahatlamasıyla beraber yatırımlarında hız kazanacağı bir dönem bekleniyor. Ben tüm teşkilatıma ve milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına milletvekilimiz Sefer Aycan’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Memleket hepimizin hep birlikte sahip çıkacağız ve hep beraber ileriye taşıyacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.