Debgici, Adayımız Fırat Görgel!

POLİTİKA 04.11.2020 - 18:47, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Debgici, Adayımız Fırat Görgel!

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve il Başkan adayı avukat Fırat Görgel, kameraların karşısına geçti.

Parti il binasında düzenlenen programda konuşan Debgici, “Cumartesi günü gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi'ne katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ağırlayacağız.”dedi.   “Kongreyi en iyi şekilde yapacağız”   Görev süreci boyunca öz veriyle çalıştıklarını kaydeden Debgici şunları söyledi: “Kongrede bayrağı Fırat Görgel başkanımıza devredeceğiz. Üç yıla yakın, büyük bir özveriyle, değerli yol arkadaşlarımızla gayretli çalışmalar yaptık.  Biz AK Parti ailesi olarak görevimizi her zaman en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz."   Kongrede tek aday olan Fırat Görgel de partisinin 7. Olağan Kongresi'ni Kahramanmaraş'a yakışır bir şekilde gerçekleştireceklerini belirterek, kongreye katılacak vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını istedi.     Göksun Tünelleri Açılıyor   Dağların delinerek bölgelerin tünellerle birbirine bağlandığı Kahramanmaraş-Kayseri kara yolu 7 Kasım Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla açılıyor.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve il Başkan adayı avukat Fırat Görgel, kameraların karşısına geçti.

Parti il binasında düzenlenen programda konuşan Debgici, “Cumartesi günü gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi'ne katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ağırlayacağız.”dedi.

 

“Kongreyi en iyi şekilde yapacağız”

 

Görev süreci boyunca öz veriyle çalıştıklarını kaydeden Debgici şunları söyledi: “Kongrede bayrağı Fırat Görgel başkanımıza devredeceğiz. Üç yıla yakın, büyük bir özveriyle, değerli yol arkadaşlarımızla gayretli çalışmalar yaptık.  Biz AK Parti ailesi olarak görevimizi her zaman en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz."

 

Kongrede tek aday olan Fırat Görgel de partisinin 7. Olağan Kongresi'ni Kahramanmaraş'a yakışır bir şekilde gerçekleştireceklerini belirterek, kongreye katılacak vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını istedi.

 

 

Göksun Tünelleri Açılıyor

 

Dağların delinerek bölgelerin tünellerle birbirine bağlandığı Kahramanmaraş-Kayseri kara yolu 7 Kasım Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla açılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.