Darmaduman dizisinin konusu nedir? Uyarlama mı?

DİZİ - FİLM 18.10.2022 - 18:45, Güncelleme: 18.10.2022 - 18:45
 

Darmaduman dizisinin konusu nedir? Uyarlama mı?

Darmaduman dizisinin konusu nedir? Darmaduman dizisinde hangi oyuncular var? Darmaduman dizisinin yayın günü ne zaman? Darmaduman dizisi neyin uyarlaması? İşte cevabı…

Neyin uyarlaması?  Darmaduman dizisi "Beverly Hills 90210" yerli uyarlaması.  Darmaduman dizisinin konusu:  Bir taraftan yeni şehre, okula ve insanlara alışmaya çalışan ikiz kardeşler Kerem ve Ece olaylı bir ilk gün geçirirlerken, diğer taraftan uzun zamandır anne babasını görmeyen Harun da genç yaşta terk ettiği eve dönmenin gerginliğini üzerinde taşıyor. Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriylehesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatılıyor. Yayın günü: “Darmaduman”, 27 Ekim Perşembe itibarıyla her perşembe saat 20.00’de FOX’ta. Dizinin kadrosu: Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi birçok usta ve genç isim bir arada yer alıyor.  
Darmaduman dizisinin konusu nedir? Darmaduman dizisinde hangi oyuncular var? Darmaduman dizisinin yayın günü ne zaman? Darmaduman dizisi neyin uyarlaması? İşte cevabı…

Neyin uyarlaması? 

Darmaduman dizisi "Beverly Hills 90210" yerli uyarlaması. 

Darmaduman dizisinin konusu: 

Bir taraftan yeni şehre, okula ve insanlara alışmaya çalışan ikiz kardeşler Kerem ve Ece olaylı bir ilk gün geçirirlerken, diğer taraftan uzun zamandır anne babasını görmeyen Harun da genç yaşta terk ettiği eve dönmenin gerginliğini üzerinde taşıyor. Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de gençlikleriylehesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatılıyor.

Yayın günü:

“Darmaduman”, 27 Ekim Perşembe itibarıyla her perşembe saat 20.00’de FOX’ta.

Dizinin kadrosu:

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Ali Önsöz, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi birçok usta ve genç isim bir arada yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.